Ansigtsløft

Spar penge på ansigtsløft hos de bedste klinikker og hospitaler!

 • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
 • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
 • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om ansigtsløft

Ønsket om et ansigtsløft er gerne noget, der kommer med alderen, når ens hud begynder at miste sin elasticitet og spændstighed. Når man har løs og slap hud i ansigtet, kan det få én selv til at se ældre ud, end man egentlig er. Derfor kan et ansigtsløft, hvor du får fjernet overskydende hud og fedt fra ansigtet, faktisk virke som en foryngelseskur, hvor du kommer til at se yngre ud. Måske ikke yngre end din alder, men ihvertfald yngre end før du fik et ansigtsløft.

Hvorfor få en ansigtsløftning?

Der er forskellige udefrakommende faktorer der kan påvirke huden i dit ansigt, og som kan gøre, at du føler behov for et ansigtsløft. For eksempel kan sol, vind og vejr hurtigt gøre dit ansigt ældre og mere "hårdt", så du måske mister din ungdommelige glød i ansigtet. En anden faktor kan være rygning, som tærer mere på din hud, end du måske lige tror. Også stress og aldring kan gøre din hud moden til et ansigtsløft.

Hvad kan et ansigtsløft hjælpe på?

 • Et ansigtsløft kan få dig til at se yngre ud, end før dit ansigtsløft
 • Et ansigtsløft kan stramme din hud op, så du får noget af din spændstighed tilbage
 • Et ansigtsløft kan skjule sporene efter langvarig rygning
 • Et ansigtsløft kan udbedre solskader
 • Et ansigtsløft kan udglatte din hud, hvis du har mange eller dybe rynker
 • Et ansigtsløft kan stramme huden op, efter en hård periode med meget stress
 • Et ansigtsløft kan fjerne furer mellem næse og mund

Hvordan foregår en forundersøgelse?

Før du kan få dit ansigtsløft, skal du til en forundersøgelse hos din klinik eller privathospital. Her skal du undersøges af kirurgen, der skal udføre dit ansigtsløft, og I skal tale om, hvad der er realistisk for dig at opnå. Han fortæller dig om, hvad han kan gøre, hvad det vil koste og hvilke eventuelle komplikationer du vil kunne opleve. Herefter skal der gå mindst syv dage, før du får dit ansigtsløft, så du har god tid til at tænke det hele igennem igen. Derudover må du meget gerne tage en bisidder med til forundersøgelsen. Du vil nemlig modtage en stor del mundtlig information om ansigtsløft, og det kan være svært for en enkelt person, at huske det hele.

Før dit ansigtsløft

I ugerne op til dit ansigtsløft, er det meget vigtigt, at du ikke ryger. Helingen kan nemlig tage længere tid, hvis ikke du stopper mindst fire uger inden og efter indgrebet, ligesom sårene og arrene kan blive værre. Du anbefales også at være tilbageholdende med alkohol før dit ansigtsløft.

Hvordan foregår en ansigtsløftning?

Ved hjælp af et ansigtsløft opstrammes dine muskler i ansigtet, samtidig med at man fjerner overskydende hud og fedt. Resultatet af et ansigtsløft bliver derfor strammere hud, færre rynker, færre fedtudposninger og et mere ungdommeligt udseende.

Et ansigtsløft foregår under lokalbedøvelse i kombination med beroligende medicin eller i fuld bedøvelse, og varer minimum et par timer.

Efter dit ansigtsløft

De første par dage efter dit ansigtsløft, vil du have tydelige blå mærker. Du vil også opleve hævelse, spænding i huden og ømhed, samt en smule følelsesløshed. Disse symptomer er helt normale, og vil forsvinde gradvist i løbet af et par uger.

Et ansigtsløft fokuserer på den nedre del af ansigtet

Det er primært den nedre del af ansigtet, som man kan afhjælpe ved hjælp af et ansigtsløft. Det er nemmere at fjerne løs hud og fedtdepoter her, end det er at gøre ved panden og øjnene. Hvis man gerne vil have ordnet sin pande, kræver dette et pandeløft, og hvis man vil have ordnet sine øjne, kræver det en øjenoperation.

Hvad koster et ansigtsløft?

Et ansigtsløft koster mellem 20.000 og 60.000 kroner, og prisen afhænger selvfølgelig af, hvor omfattende dit ansigtsløft er. Jo mere løs hud og generende udposninger du har i ansigtet, jo længere og dyrere vil dit ansigtsløft være. Det har også indflydelse på prisen, om du skal i fuld bedøvelse eller lokalbedøves under dit ansigtsløft.

Det er også ofte muligt at få et ansigtsløft i kombination med en anden form for indgreb i ansigtet. For eksempel kan du få et ansigtsløft og løft af øjenlåg samtidig, eller et ansigtsløft kombineret med en næsekorrektion. På denne måde vil du også ofte kunne få mængderabat, sådan at dit ansigtsløft bliver billigere.

Hvor kan jeg få et ansigtsløft?

Du kan få et ansigtsløft foretaget på de fleste større klinikker og privathospitaler, både i de større og mindre danske byer. Du vil dog finde det største udbud af ansigtsløft i storbyerne, fordi klinikkerne ligger tættere der. Du kan også få et ansigtsløft i udlandet, men så er du ikke længere dækket af det danske sygevæsen, og kan ikke få hjælp eller pengene retur, hvis der er noget, der går galt.

Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på KlinikMatch, så kan vi hjælpe med at matche dig med udvalgte klinikker, der netop udfører ansigtsløft. Så kan du derefter selv vælge hvilken klinik du vil få din ansigtsløftning hos.

Hvilke bivirkninger er der ved et ansigtsløft?

Der findes flere midlertidige bivirkninger ved at få et ansigtsløft:

 • Du kan opleve spændinger og smerter
 • Du får blå mærker
 • Du får hævelser
 • Du vil opleve følelsesløshed og ømhed i huden
 • Du vil få stram og tør hud

Hvilke risici er der ved et ansigtsløft?

Disse risici ved ansigtsløft er mere vedvarende, end de ovenstående bivirkninger kan være:

 • Du kan risikere, at du ikke får den helt samme følsomhed i huden i det opererede område, som du havde før dit ansigtsløft
 • Du kan risikere at få beskadiget de nerver, der kontrollerer dine ansigtsmuskler og følesans
 • Der er risiko for blodansamlinger under huden
 • Der er risiko for dårlig heling, som giver et dårligere kosmetisk resultat
 • Din hårgrænse kan ændre sig og blive asymmetrisk

Det man skal huske er, at der er risici forbundet med alle former for kirurgiske indgreb. Efter dit ansigtsløft kan der derudover opstå infektioner, blødninger, føleforstyrrelser og smerter. Sårene fra ansigtsløftet kan hele dårligt, og der kan opstå blodansamlinger.

Hvor længe holder et ansigtsløft?

Et ansigtsløft holder som udgangspunkt i op til 10 år, hvorefter et nyt ansigtsløft kan blive nødvendigt.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.