Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Blog

Velkommen til KlinikMatch's blog

 • Oppustelig SUP - sjov på vandet

  Oppustelig SUP - sjov på vandet

  26. april 2019
  Læs om det utroligt populære fænonmen SUP (Stand Up Paddle). Blog klogere på hvad du skal se efter, når du skal på vandet igen.
  Læs mere
 • Få den helt rette yogamåtte

  Få den helt rette yogamåtte

  26. april 2019
  Find ud af hvordan du får den helt rette yogamåtte til din træning. Om du er nybegynder, øvet eller ekspert!
  Læs mere
 • Et sundere liv gennem leg

  Et sundere liv gennem leg

  26. april 2019
  Læs mere om hvordan du opnår et sundere liv gennem aktiv leg, hygge, vandleg og andre aktiviteter.
  Læs mere
 • Fedtfrysning

  Fedtfrysning

  18. april 2018
  Her kan du blive klogere på, hvad fedtfrysning er.
  Læs mere
 • Sådan låner du penge til din brystoperation

  Sådan låner du penge til din brystoperation

  29. oktober 2014
  At brystoperationer er en omkostelig affære, er ingen nyhed. Derfor er det de færreste, der er i stand til a betale kontant. Her kan du læse om, hvordan du finansierer din brystoperation, hvis ikke du kan betale operationen af egen lomme.
  Læs mere
 • KlinikMatch.dk's "bryst-test" får medieomtale

  06. maj 2014
  Både bt.dk og in.dk omtaler i denne uge resultaterne fra vores store test om brystforstørrende operationer. Læs mere her.
  Læs mere
 • Hvordan behandler man bygningsfejl?

  26. februar 2014
  I dette blogindlæg kan du lære mere om hvad bygningsfejl er, hvad bygningsfejl betyder og hvad man kan gøre for at udbedre det. Du behøver nemlig ikke leve med en bygningsfejl, hvis du føler at bygningsfejlen forringer dit syn og livskvalitet.
  Læs mere
 • Kan man fjerne grå stær med en operation?

  17. februar 2014
  I dette blogindlæg kan du lære mere om hvad grå stær er, og hvorfor det opstår. Du vil også få mulighed for at finde ud af hvordan du bedst behandler din grå stær, så du undgår at dit syn forværres.
  Læs mere
 • Vil du have lavet større bryster?

  14. februar 2014
  KlinikMatch har lavet en lille test til dig, som overvejer at få lavet større bryster. Har du f.eks. overvejet det grundigt nok og hvilke grunde har du til at få lavet større bryster? Tag vores test og find ud af hvor klar du egentligt er.
  Læs mere
 • Hvad koster silikoneimplantater?

  05. februar 2014
  Det kan være rigtig svært at finde ud af hvad silikoneimplantater koster, hvor man kan få dem lavet og hvilke former for implantater der findes. Ved hjælp af dette blogindlæg kan du finde ud af hvilke omkostninger du skal have in mente, og hvad en brystforstørrelse med silikoneimplantater kan koste.
  Læs mere
 • Hvad koster en fedtsugning?

  14. januar 2014
  I dette blogindlæg kan du finde ud af, hvilke muligheder du har for at betale din fedtsugning. Læs blandt andet om mulighederne for at modtage offentligt og privat tilskud, og se om der er en chance for at få en fedtsugning på afbetaling.
  Læs mere
 • Hvad er en smile øjenoperation?

  08. januar 2014
  Hvis du går og overvejer at få en øjenoperation, er der rigtig mange ting du skal tænke på: Hvor skal du have øjenoperationen lavet, hvilken type øjenoperation vil du have og hvad må den koste? I dette blogindlæg kan du lære lidt mere om smile øjenoperationer.
  Læs mere
 • Øjenvidne til en øjenlaseroperation

  16. december 2013
  Øjenlaseroperationer er ikke længere et sjældent syn, og man mødes ofte af reklamer for denne type indgreb i medierne. Alligevel er der mange, der er i tvivl om, hvorvidt øjenlaseroperationer er risikable at få. Dette skyldes især præsentationen af øjenlaseroperationer af de selvsamme medier, som reklamerne for dem sendes i. I Dette blogindlæg har vi derfor valgt, at fortælle historien fra et patients synsvinkel, så du får et klarere billede af, hvad en øjenlaseroperation egentlig indebærer.
  Læs mere
 • Næseoperation - før, under og efter

  11. december 2013
  Er du utilfreds med din næse? Og overvejer du at gøre noget ved det? Så vil vi råde dig til at læse dette blogpost forinden. Vi fortæller hvad du kan forvente før, under og efter en næseoperation.
  Læs mere
 • Sådan foregår et brystløft

  10. december 2013
  Hvis du overvejer at få foretaget et brystløft, vil vi anbefale dig at læse dette blogpost. Her gennemgår vi nemlig hvad indgrebet indebærer, og fortæller hvad du bør have in mente, før du tager den endelige beslutning om at få et brystløft.
  Læs mere
 • Sådan gør du: Væk med mormorarme

  03. december 2013
  Du har nok hørt udtrykket mormorarme før, og måske forbinder du det ovenikøbet med dine egne arme. Jo ældre vi bliver, jo mere begynder vores hud, muskler og fedt at hænge, og især armene bliver ramt af dette uvelkomne slag fra tyngdekraften. Hvis du har mod på at gå i kamp imod dine mormorarme, så har vi fundet tre metoder til, hvordan du kommer af med de uvelkomne mormorarme.
  Læs mere
 • Se 14 af de vildeste genveje til vægttab

  17. oktober 2013
  Går du og sukker efter et vægttab, og overvejer at gå på slankekur, ligesom mange andre? Så er det en god idé først at undersøge de forskellige slankekure og diæter, for at finde den der passer dig bedst. Der er nemlig en masse kure, som vi ikke vil anbefale, at du kaster dig ud i.
  Læs mere
 • 10 myter om hvordan du får større bryster

  10. oktober 2013
  Har du hørt, at du kan få større bryster ved at spise chokolade, p-piller og drikke den ene liter mælk efter den anden?
  Det har vi, og derfor har vi sat os ned, og kigget nærmere på de forskellige metoder, der eftersigende skulle kunne give kvinder større bryster på en helt naturlig måde.
  Læs mere
 • Top 10: Kreative reklamer for plastikkirurgi

  03. oktober 2013
  KlinikMatch har samlet 10 af de mest kreative reklamer for plastikkirurgi og kosmetiske operationer. Reklamerne kommer fra hele verden, og der har naturligvis også sneget sig nogle danske med i listen.
  Læs mere
 • 10 spørgsmål og svar om brystreduktioner

  26. september 2013
  KlinikMatch har samlet 10 af de mest gængse spørgsmål i forbindelse med brystreduktioner, og så giver vi dig svarene på dem. Vi håber at dette giver et bedre overblik, over et ellers forvirrende og uigennemskueligt emne.
  Læs mere
 • Hvilke brystimplantater kan du vælge?

  18. september 2013
  Der findes efterhånden flere forskellige slags brystimplantater og metoder til brystforstørrelser, og det er næsten fuldstændig uoverskueligt at finde ud af, hvilken type man skal vælge. Derfor har vi her hos KlinikMatch forsøgt at give dig et overblik over de forskellige brystimplantater, deres kendetegn, fordele og ulemper. Vi håber at disse informationer vil kunne hjælpe dig med at vælge netop det implantat, der passer dig og din krop bedst.
  Læs mere
 • Regler for tilskud til laseroperation af øjne

  12. september 2013
  Kunne du godt tænke dig at få foretaget en øjenlaseroperation, men har du ikke rigtig økonomien til det? Så kan du her finde ud af, om du kan få det offentlige eller det private til at yde tilskud til din operation.
  Læs mere
 • Sådan klager du over en operation

  05. september 2013
  Hvis du har fået foretaget en brystoperation, fedtsugning, øjenbehandling eller anden form for plastikkirurgisk eller kosmetisk operation, men ikke er tilfreds med resultatet, kan du her se hvad du kan gøre ved det. KlinikMatch har samlet en masse informationer om klage- og erstatningsmuligheder, så du nemmere kan danne dig et overblik over, hvordan du kan klage over en læge eller et behandlingssted, og hvordan du kan søge om personsskadeserstatning.
  Læs mere
 • Hvordan betaler jeg for mine nye bryster?

  02. september 2013
  Det kan være rigtig svært at gennemskue priser, afbetalingsordninger og tilskud til brystoperationer, og derfor har vi hos KlinikMatch valgt, at give dig et overskueligt overblik her. Find ud af, om du kan få dine nye bryster betalt af det offentlige, eller om du kan betale dem på en anden måde end ved at lægge alle pengene på én gang.
  Læs mere
 • Gode råd i forbindelse med fedtsugning af maven

  29. august 2013
  I dette blogindlæg kan du få en masse råd og informationer om fedtsugning af maven. Hvis du går og overvejer en fedtsugning, er der rigtig mange ting du først skal overveje, og her fokuserer vi især på hvad en fedtsugning koster, og de forskellige måder hvorpå du kan betale for den.
  Læs mere

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.