Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Blog

Velkommen til KlinikMatch's blog

 • Få lækkert sengetøj derhjemme

  23. marts 2022
  Det er altid en god idé at forkæle sig selv, men i en stresset hverdag kan det være svært at huske og prioritere.
  Læs mere
 • Få hvidere tænder med professionel tandblegning

  21. februar 2022
  At få hvidere tænder er et af de ønsker de fleste danskere har haft i tankerne, men som de yderst sjældent har fået noteret på ønskelisten , men heldigvis hører det under en helt almindelig kosmetisk behandling hos de fleste tandlæger.
  Læs mere
 • 4 uundværlige produkter til dig, der vil passe og pleje dit ansigt

  10. februar 2022
  De fleste kvinder er interesseret i at have en smuk hud. Det gælder ikke mindst huden i ansigtet. Det kan imidlertid være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige ansigtsprodukter.
  Læs mere
 • Få smukke negle med Nailster Gellak Startkit!

  12. marts 2021
  Her under Corona pandemien, har det været begrænset med muligheder for neglebehandlinger. Derfor er der rigtig mange, som nu går og ærgrer sig over at have grimme og nedslidte negle.
  Læs mere
 • Find en hudplejerutine, som fungerer for dig

  09. december 2021
  Selvom hverdagen sommetider kan være travl, er det stadig vigtigt, at du finder tiden til at pleje din hud. Det er nemlig super vigtigt at tage sig godt af sin hud, så den kan forblive flot og sund.
  Læs mere
 • Lav en spinningtræning derhjemme

  01. december 2021
  Er du ikke typen, der er glad for holdtræning, men er du alligevel imponeret over resultaterne af spinning?
  Læs mere
 • Sådan slipper du af med fedtet på maven

  01. december 2021
  Hvis man har meget fedt på maven, skyldes det ofte den "forkerte" form for fedt. Dermed kan meget fedt på maven være et tegn på en usund livsstil.
  Læs mere
 • Sådan får du en sundere krop, som du vil elske

  16. november 2021
  Når det kommer til kroppen og den måde, som den ser ud på, er der mange, som er rigtig usikre. Det er noget, som man ikke altid kan gøre noget ved - men det kan være en enormt træls følelse at sidde med.
  Læs mere
 • Sådan kan du forberede dig til et klinikbesøg

  22. oktober 2021
  Hvis du går og overvejer at blive behandlet på en klinik, eller du allerede har besluttet dig for hjælpen, er det altid en god idé at planlægge og forberede dig på besøget. Her får du nogle forslag til, hvordan du kan give dig selv nogle gode forudsætninger.
  Læs mere
 • Hvad er åreknuder? Og hvad kan du gøre ved det?

  24. august 2021
  Åreknuder eller blodkarudvidelse er forholdsvist udbredt i det danske land, og de kan genere dig fordi det gør ondt, fordi det medfører ubehag, eller fordi det udseendemæssigt generer dig.
  Læs mere
 • Overvejer du at begynde at tage vitaminer? Læs mere om fiskeolie her

  24. august 2021
  For langt de fleste mennesker, er det godt med et tilskud af nogle af de vitaminer, som findes på markedet i dag. Herunder gælder særligt fiskeolie. Fiskeolie er godt for en masse ting i din krop.
  Læs mere
 • Sådan vælger du privathospital til din næste kosmetiske behandling

  16. august 2021
  Hvis du overvejer at få foretaget en kosmetisk behandling, så kan du nok allerede nikke genkendende til at det ikke kan være hvor som helst at denne behandling skal udføres, men hvordan vælger du egentlig det rette privathospital til formålet?
  Læs mere
 • Få styr på huden med disse tips

  11. august 2021
  Det er meget vigtigt at passe ordentligt på huden. Det er trods alt det største organ, som vi har. I denne artikel kan du derfor finde en række gode tips til, hvordan du kan tage ordentligt vare på din hud. Læs med her hvis det har interesse.
  Læs mere
 • Lån med eller uden sikkerhed til skønhedsbehandling?

  22. juli 2021
  Skal du vælge et lån med eller uden sikkerhed, når du ønsker at låne til en skønhedsbehandling?
  Læs mere
 • Guide til tandlæge: Hvad skal du overveje, når du vælger klinik?

  07. juli 2021
  Går du med tanker om at finde en ny tandlæge? Det kan være svært at finde ud af, hvilken tandlæge du skal vælge, og hvad du skal lægge vægt på, når du går i gang med at undersøge de forskellige tandlæger i dit område.
  Læs mere
 • Er du farmaceut? Sådan undgår du forurenede produkter

  27. april 2021
  At være farmaceut kan være et yderst spændende job at have, idet du kan være med under produktionen af medicin og andet. Dog kommer der med jobbet også en hvis byrde, idet du ofte fremstiller medicin til mennesker som i forvejen er syge, og som håber på at medicinen skal kunne forbedre deres tilstand.
  Læs mere
 • Lyder du af hårtab?

  16. april 2021
  Høje tindinger kan være meget frustrerende for langt de fleste danskere og hvis du er meget ked af dit begyndende hårtab, så er det også noget du bør gøre noget ved. Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd til, hvad du kan stille op med dit begyndende hårtab.
  Læs mere
 • Her er svar på dine spørgsmål om kiropraktor og kiropraktik

  15. april 2021
  Kiropraktorer og kiropraktik er meget oppe i tiden. Flere og flere finder hjælp og behandling hos kiropraktorer og dette har medført en øget interesse for kiropraktorfaget i den danske befolkning - en interesse der kun tager til med tiden. Men kiropraktik er også et fag der hersker meget tvivl og usikkerhed omkring.
  Læs mere
 • Få de rigtige hjælpemidler til hårdt arbejde

  29. marts 2021
  Kunderne er den vigtigste del af en virksomhed, uanset om det er et tøjfirma, en tømrevirksomhed eller en form for klinik. Du kan kæmpe med alt, du har, men har du ikke glade kunder, der vender tilbage og spreder budskabet, kommer du ingen vegne med din klinik.
  Læs mere
 • Giv kunderne et godt indtryk med sammenhold i klinikken

  27. marts 2021
  Kunderne er den vigtigste del af en virksomhed, uanset om det er et tøjfirma, en tømrevirksomhed eller en form for klinik. Du kan kæmpe med alt, du har, men har du ikke glade kunder, der vender tilbage og spreder budskabet, kommer du ingen vegne med din klinik.
  Læs mere
 • Find den rette sofa til din klinik!

  22. marts 2021
  Den gode sofa hører ikke blot til i dagligstuen i den private bolig, men i høj grad også i andre sammenhænge. Driver du egen klinik er det et af de vigtige områder, hvor en sofa også kan gøre en verden til forskel, for eksempel til brug i venteværelset.
  Læs mere
 • Fire tips til naturligt hvide tænder

  02. februar 2021
  Smil smitter. Der er ikke noget bedre end at sende et strålende smil til en ven, ens børn eller endda en helt fremmed. Men hvis der er noget, der kan afholde os fra at smile til verden, så er det følelsen af at have gule, misfarvede tænder.
  Læs mere
 • Slip af med dine aknear med en fraktioneret CO2- laserbehandling

  30. december 2020
  I Danmark er der rigtig mange, der rammes af akne. For mange resulterer det desværre i, at der efterlades tydelige ar i ansigtet. Heldigvis er der mulighed for at gøre noget ved dette, da dine aknear kan behandles på forskellige måder
  Læs mere
 • Find troværdige plastikkirurger i Aarhus

  03. oktober 2020
  Det kan hurtigt blive et uoverskueligt marked at finde den rette plastikkirurg. Der er nemlig mange ender, der i sidste ende skal gå op, og kirurgen skal gerne være det rette match for dig.
  Læs mere
 • Skal klinikken opdateres? Få det fulde overblik over klinikgrej

  23. september 2020
  Uanset hvad du har brug for i din klinik, skal du være i stand til at finde det. Det er ligegyldigt, om det er arbejdstøj eller et bord, en behandlerstol eller en lampe.
  Læs mere
 • Derfor er det vigtigt at holde styr på dit blodtryk

  15. august 2020
  Læs mere om vigtigheden i blodtryksmålinger og opmærksomheden, man bør give det.
  Læs mere
 • Oppustelig SUP - sjov på vandet

  Oppustelig SUP - sjov på vandet

  26. april 2019
  Læs om det utroligt populære fænonmen SUP (Stand Up Paddle). Blog klogere på hvad du skal se efter, når du skal på vandet igen.
  Læs mere
 • Få den helt rette yogamåtte

  Få den helt rette yogamåtte

  26. april 2019
  Find ud af hvordan du får den helt rette yogamåtte til din træning. Om du er nybegynder, øvet eller ekspert!
  Læs mere
 • Et sundere liv gennem leg

  Et sundere liv gennem leg

  26. april 2019
  Læs mere om hvordan du opnår et sundere liv gennem aktiv leg, hygge, vandleg og andre aktiviteter.
  Læs mere
 • Fedtfrysning

  Fedtfrysning

  18. april 2018
  Her kan du blive klogere på, hvad fedtfrysning er.
  Læs mere
 • Sådan låner du penge til din brystoperation

  Sådan låner du penge til din brystoperation

  29. oktober 2014
  At brystoperationer er en omkostelig affære, er ingen nyhed. Derfor er det de færreste, der er i stand til a betale kontant. Her kan du læse om, hvordan du finansierer din brystoperation, hvis ikke du kan betale operationen af egen lomme.
  Læs mere
 • KlinikMatch.dk's "bryst-test" får medieomtale

  06. maj 2014
  Både bt.dk og in.dk omtaler i denne uge resultaterne fra vores store test om brystforstørrende operationer. Læs mere her.
  Læs mere
 • Hvordan behandler man bygningsfejl?

  26. februar 2014
  I dette blogindlæg kan du lære mere om hvad bygningsfejl er, hvad bygningsfejl betyder og hvad man kan gøre for at udbedre det. Du behøver nemlig ikke leve med en bygningsfejl, hvis du føler at bygningsfejlen forringer dit syn og livskvalitet.
  Læs mere
 • Kan man fjerne grå stær med en operation?

  17. februar 2014
  I dette blogindlæg kan du lære mere om hvad grå stær er, og hvorfor det opstår. Du vil også få mulighed for at finde ud af hvordan du bedst behandler din grå stær, så du undgår at dit syn forværres.
  Læs mere
 • Vil du have lavet større bryster?

  14. februar 2014
  KlinikMatch har lavet en lille test til dig, som overvejer at få lavet større bryster. Har du f.eks. overvejet det grundigt nok og hvilke grunde har du til at få lavet større bryster? Tag vores test og find ud af hvor klar du egentligt er.
  Læs mere
 • Hvad koster silikoneimplantater?

  05. februar 2014
  Det kan være rigtig svært at finde ud af hvad silikoneimplantater koster, hvor man kan få dem lavet og hvilke former for implantater der findes. Ved hjælp af dette blogindlæg kan du finde ud af hvilke omkostninger du skal have in mente, og hvad en brystforstørrelse med silikoneimplantater kan koste.
  Læs mere
 • Hvad koster en fedtsugning?

  14. januar 2014
  I dette blogindlæg kan du finde ud af, hvilke muligheder du har for at betale din fedtsugning. Læs blandt andet om mulighederne for at modtage offentligt og privat tilskud, og se om der er en chance for at få en fedtsugning på afbetaling.
  Læs mere
 • Hvad er en smile øjenoperation?

  08. januar 2014
  Hvis du går og overvejer at få en øjenoperation, er der rigtig mange ting du skal tænke på: Hvor skal du have øjenoperationen lavet, hvilken type øjenoperation vil du have og hvad må den koste? I dette blogindlæg kan du lære lidt mere om smile øjenoperationer.
  Læs mere
 • Øjenvidne til en øjenlaseroperation

  16. december 2013
  Øjenlaseroperationer er ikke længere et sjældent syn, og man mødes ofte af reklamer for denne type indgreb i medierne. Alligevel er der mange, der er i tvivl om, hvorvidt øjenlaseroperationer er risikable at få. Dette skyldes især præsentationen af øjenlaseroperationer af de selvsamme medier, som reklamerne for dem sendes i. I Dette blogindlæg har vi derfor valgt, at fortælle historien fra et patients synsvinkel, så du får et klarere billede af, hvad en øjenlaseroperation egentlig indebærer.
  Læs mere
 • Næseoperation - før, under og efter

  11. december 2013
  Er du utilfreds med din næse? Og overvejer du at gøre noget ved det? Så vil vi råde dig til at læse dette blogpost forinden. Vi fortæller hvad du kan forvente før, under og efter en næseoperation.
  Læs mere
 • Sådan foregår et brystløft

  10. december 2013
  Hvis du overvejer at få foretaget et brystløft, vil vi anbefale dig at læse dette blogpost. Her gennemgår vi nemlig hvad indgrebet indebærer, og fortæller hvad du bør have in mente, før du tager den endelige beslutning om at få et brystløft.
  Læs mere
 • Sådan gør du: Væk med mormorarme

  03. december 2013
  Du har nok hørt udtrykket mormorarme før, og måske forbinder du det ovenikøbet med dine egne arme. Jo ældre vi bliver, jo mere begynder vores hud, muskler og fedt at hænge, og især armene bliver ramt af dette uvelkomne slag fra tyngdekraften. Hvis du har mod på at gå i kamp imod dine mormorarme, så har vi fundet tre metoder til, hvordan du kommer af med de uvelkomne mormorarme.
  Læs mere
 • Se 14 af de vildeste genveje til vægttab

  17. oktober 2013
  Går du og sukker efter et vægttab, og overvejer at gå på slankekur, ligesom mange andre? Så er det en god idé først at undersøge de forskellige slankekure og diæter, for at finde den der passer dig bedst. Der er nemlig en masse kure, som vi ikke vil anbefale, at du kaster dig ud i.
  Læs mere
 • 10 myter om hvordan du får større bryster

  10. oktober 2013
  Har du hørt, at du kan få større bryster ved at spise chokolade, p-piller og drikke den ene liter mælk efter den anden?
  Det har vi, og derfor har vi sat os ned, og kigget nærmere på de forskellige metoder, der eftersigende skulle kunne give kvinder større bryster på en helt naturlig måde.
  Læs mere
 • Top 10: Kreative reklamer for plastikkirurgi

  03. oktober 2013
  KlinikMatch har samlet 10 af de mest kreative reklamer for plastikkirurgi og kosmetiske operationer. Reklamerne kommer fra hele verden, og der har naturligvis også sneget sig nogle danske med i listen.
  Læs mere
 • 10 spørgsmål og svar om brystreduktioner

  26. september 2013
  KlinikMatch har samlet 10 af de mest gængse spørgsmål i forbindelse med brystreduktioner, og så giver vi dig svarene på dem. Vi håber at dette giver et bedre overblik, over et ellers forvirrende og uigennemskueligt emne.
  Læs mere
 • Hvilke brystimplantater kan du vælge?

  18. september 2013
  Der findes efterhånden flere forskellige slags brystimplantater og metoder til brystforstørrelser, og det er næsten fuldstændig uoverskueligt at finde ud af, hvilken type man skal vælge. Derfor har vi her hos KlinikMatch forsøgt at give dig et overblik over de forskellige brystimplantater, deres kendetegn, fordele og ulemper. Vi håber at disse informationer vil kunne hjælpe dig med at vælge netop det implantat, der passer dig og din krop bedst.
  Læs mere
 • Regler for tilskud til laseroperation af øjne

  12. september 2013
  Kunne du godt tænke dig at få foretaget en øjenlaseroperation, men har du ikke rigtig økonomien til det? Så kan du her finde ud af, om du kan få det offentlige eller det private til at yde tilskud til din operation.
  Læs mere
 • Sådan klager du over en operation

  05. september 2013
  Hvis du har fået foretaget en brystoperation, fedtsugning, øjenbehandling eller anden form for plastikkirurgisk eller kosmetisk operation, men ikke er tilfreds med resultatet, kan du her se hvad du kan gøre ved det. KlinikMatch har samlet en masse informationer om klage- og erstatningsmuligheder, så du nemmere kan danne dig et overblik over, hvordan du kan klage over en læge eller et behandlingssted, og hvordan du kan søge om personsskadeserstatning.
  Læs mere
 • Hvordan betaler jeg for mine nye bryster?

  02. september 2013
  Det kan være rigtig svært at gennemskue priser, afbetalingsordninger og tilskud til brystoperationer, og derfor har vi hos KlinikMatch valgt, at give dig et overskueligt overblik her. Find ud af, om du kan få dine nye bryster betalt af det offentlige, eller om du kan betale dem på en anden måde end ved at lægge alle pengene på én gang.
  Læs mere
 • Gode råd i forbindelse med fedtsugning af maven

  29. august 2013
  I dette blogindlæg kan du få en masse råd og informationer om fedtsugning af maven. Hvis du går og overvejer en fedtsugning, er der rigtig mange ting du først skal overveje, og her fokuserer vi især på hvad en fedtsugning koster, og de forskellige måder hvorpå du kan betale for den.
  Læs mere

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.