Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Gode råd i forbindelse med fedtsugning af maven

Når man skal have en fedtsugning, er det vigtigt at man overvejer sine alternativer nøje - og det er her, vi gerne vil hjælpe dig.

29. august 2013
Gode råd i forbindelse med fedtsugning af maven

Der er flere og flere mennesker der får foretaget fedtsugninger, og heldigvis er fedtsugninger blevet mere alment accepterede at få. Det er især maven folk får fedtsuget, da det ofte er et af de områder, hvor folk har svært ved at smide de sidste overflødige kilo. Derfor har vi her på KlinikMatch valgt at samle nogle gode råd til dig, der overvejer at få fedtsuget maven. Vi håber, at denne blogpost kan hjælpe dig godt på vej, og at du finder informationerne brugbare.

Hvorfor få en fedtsugning af maven?

Der findes to typer af fedt på vores krop: Det lag fedt der ligger i underhuden, som godt kan tabes ved hjælp af en sund livsstil, og de lokale fedtdepoter, som mange finder svære at nå med slankekure og motion, og som nemt kan fedtsuges bort. Det er især på maven, hofterne, lårene og ryggen, at mange får opbygget denne anden type fedt, og det er typisk kvinder, og især mødre, der får foretaget denne type fedtsugninger. Når en kvinde har gennemført en eller flere fødsler, kan hun opleve at hendes maves udseende er blevet drastisk ændret. Måske har hun fået en lille topmave, eller måske hænger fedtet ned over bukselinningen og bæltet. Det kan også være at maven simpelthen har ændret form eller at hun bare ikke er tilfreds med sin mave mere. Det er især her en fedtsugning af maven kommer ind i billedet, og for mange kan en fedtsugning virke som den eneste løsning. Der er dog en masse ting du først skal overveje i forbindelse med en fedtsugning, og du er sikkert enig med os i, at prisen er et ret vigtigt element.

Hvad koster en fedtsugning af maven?

Fedtsugninger kan have vidt forskellige priser alt efter hvilken klinik du vælger og hvilket område du skal have fedtsuget. En fedtsugning af maven kan koste alt mellem 15.000-30.000 kroner, så det er vigtigt først at undersøge de forskellige klinikkers tilbud. Du skal også være opmærksom på, at mange steder kan man vælge enten at få fedtsuget den øvre del eller den nedre del af maven, mens prisen andre steder gælder både den nedre og den øvre del af maven. Der findes også mange steder hvor du kan få en form for pakkeløsning, hvis du vælger at få fedtsuget flere områder på én gang. Du kan for eksempel betale fuld pris for den dyreste fedtsugning, og så få op til 25-66 % rabat på de andre områder, alt efter hvilken klinik du benytter. Andre klinikker tilbyder regulære pakker såsom fedtsugning af maven, hofterne, ydersiden af lårene og indersiden af lårene for 33.400 kroner eller mave og hofter for kun 23.800 kroner. Der kan altså være en del penge at spare, hvis du ønsker at få fedtsuget mere end bare maven.

Betalingsformer for fedtsugning af maven

Hvis du ikke selv har muligheden for at betale for en fedtsugning på én gang, findes der klinikker der samarbejder med låneselskaber, sådan at du kan betale din fedtsugning i små afdrag ved hjælp af en afdragsordning. Ved at købe din mavefedtsugning på afbetaling, kan du få operationen med det samme, også selvom du må regne med, at prisen stiger lidt på grund af renter. Det er desværre ikke muligt at få fedtsugningen dækket af den danske sygesikring, da fedtsugninger oftest er en kosmetisk operation, og sjældent udføres på grund af fysiske gener. I sjældne tilfælde og i forbindelse med mindre operationer, er det dog muligt at få tilskud til en fedtsugning af Sygesikring Danmark - men et egentligt offentligt tilskud er højst usandsynligt. Hvis du ikke selv har råd til en fedtsugning, er det altså smart at tjekke dine låne muligheder, frem for at søge støtte hos det offentlige.

Hvis du gerne vil have fedtsuget din mave med det samme, kan du udfylde formularen her til højre på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og hjælper dig med at arrangere en afbetalingsordning.

Vi håber at denne blogpost har været dig til hjælp, og at du føler dig lidt mere sikker på, hvad en fedtsugning af maven indebærer, og hvordan du skal gribe det an.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.