Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Top 10: Kreative reklamer for plastikkirurgi

Der findes mange forskellige slags reklamer for plastikkirurgi, og her har vi lavet vores top ti over de mest kreative

03. oktober 2013
Top 10: Kreative reklamer for plastikkirurgi

Selvom flere og flere mennesker får foretaget kosmetiske operationer, lader det ikke til, klinikkerne og privathospitaler selv synes, at der kommer kunder nok i butikken. Der er i hvert fald rigtig mange klinikker verden over, der laver mere eller mindre kreative reklamer, både for at tiltrække nye kunder, men også for at få opmærksomhed fra medier - hvilket de i høj grad får, især på internettet. Hos KlinikMatch har også fået øjnene op for de mange skøre og alternative reklamer, og her har vi samlet vores ultimative top 10 over de mest kreative og opsigtsvækkende reklamer for plastikkirurgi.

1. Fra en ko til skønhed

Del Mar medical Spa i Bukarest har lavet denne temmelig udfordrende reklame, hvor de sammenligner en overvægtig kvinde med en ko. Selv tilbyder de et vægttabsprogram, som ifølge reklamen, skal hjælpe kvinder til at udvikle sig fra at ligne kreaturer til at blive smukke og veldrejede.

Fra Ko Til Skønhed
Reklamen er lånt fra Buzzfeed.com

2. Diamantringe

Denne reklame er for en koreansk plastikkirurgisk klinik, der har hængt i landets metrosystem. Det er tilsyneladende meningen, at reklamen skal signalere, at hvis man får udført et plastikkirurgisk indgreb og dermed forbedrer sit eget udseende, vil man blive belønnet med en større diamantring, end man ellers ville få. Reklamen er højst sandsynlig mere henvendt mod gifteklare kvinder med lav selvtillid, end til det mandlige publikum.

Diamantringe
Reklamen er lånt fra Buzzfeed.com

3. "Nobody will look younger than you"

I denne reklame for Xiomara Coronado Beauty Center fra Ecuador, har de valgt at afbillede en affældig og uskøn udgave af skuespillerinden Angelina Jolie, med sloganet "Nobody will look younger than you". Det er dog svært at sige, om hvorvidt det de hentyder til, er at de selv eller andre plastikkirurger står for Angelina Jolies smukke ydre, eller om de hævder, at de kan få andre til at blive så flotte som hende.

Nobody Will Look Younger Than You
Reklamen er lånt fra Buzzfeed.com

4. "Tre minutter til nye bryster"

Det danske privathospital Nygart lavede i oktober 2012 en så opsigtsvækkende reklame, at de efterfølgende fik Kvinderådet og flere danske medier på nakken. I reklamen ser man en nøgen kvinde gå fra Kongens Nytorv metrostation og hen til privathospitalets adresse i det centrale København. Foran sig bærer kvinden et skilt hvorpå der står "Nygart", og til sidst i filmen dukker teksten "3 min. til nye bryster" samt Nygarts adresse og hjemmeside op.


Reklamen er lånt fra Vimeo.com

5. Du er aldrig for gammel til at være smuk

I denne reklame for plastikkirurgen Wayne R. Perron, ser man en nydelig ung kvinde der går med en rollator. Plastikkirurgen hævder altså ret direkte, at han kan gøre alle mennesker smukke og ungdommelige trods deres alder - og det er derfor kun kvindens gangbesvær, der afslører hvor gammel hun i virkeligheden er.

Du Er Aldrig For Gammel Til At Være Smuk
Reklamen er lånt fra Buzzfeed.com

6. "Lose the Muffin Top"

Lowcountry Plastic Surgery fra South Carolina, USA, bragte denne reklame i flere amerikanske aviser i 2011, hvor de sandsynligvis har reklameret for maveplastik og fedtsugning af maven. "Muffin Top" er et kendt udtryk for, hvad vi danskere kalder "bildæk", og som består af en fedtdelle hele vejen rundt om maven, som ligger umiddelbart over bukselinningen. Man kan dog argumentere for, at det er lidt modsigende at vise en lækker, kaloriefyldt muffin, når man samtidig opfordrer folk til at tabe sig.

Lose The Muffin Top
Reklamen er lånt fra 4.bp.blogspot.com

7. Kvinde får silikonebryster i gave af kæresten

I 2011-2012 dukkede en bemærkelsesværdig reklamevideo op for Andreas Printzlau Plastikkirurgi. Reklamen er filmet på samme måde som en hjemmevideo, og man følger en ung mand, der giver sin kæreste morgenmad og en fødselsdagsgave på sengen. Gaven består af et gavekort til et par nye bryster, hvilket kæresten ikke bliver nævneværdigt taknemmelig for.


Reklamen er lånt fra youtube.com

8. "We make fairytales come true"

Et andet godt eksempel på en kreativ reklame, er kampagnen "We make fairytales come true" fra Clinica Dempere i Venezuela. De har lånt de kendte og højt elskede eventyrfigurer, som de indirekte hævder at have hjulpet. For eksempel skulle klinikken have hjulpet Den lille Havfrue med at komme af med sin hale, hjulpet den grimme heks til at blive smuk og forførende, samt hjulpet Frøprinsen til at genvinde sin menneskelige skikkelse.

We Make Fairytales Come True
Reklamen er lånt fra Buzzfeed.com

9. En plastikkirurgs visitkort

Dr. Hainal Kiprov har lavet et alternativt visitkort, der demonstrerer hans plastikkirurgiske ekspertise: Brystforstørrelser. Kortet forestiller en kvindekrop, med to stykker gummi hvor brysterne er, og som man kan forstørre med sine fingre.

En Plastikkirurgs Visitkort
Reklamen er lånt fra Cardobserver.com

10. "Not Your Average Plastic Surgeon"

Plastikkirurg Charles E. Moore fra Tallahassee i Florida har valgt et noget alternativt billede til sin plakattavle: nemlig et billede af ham selv og en hvid kat. Derudover fylder hans slogan "Not Your Average Plastic Surgeon" ? af plakaten, selvom den ikke nogen direkte sammenhæng med billedet. Det er derfor ret uklart, hvad han prøver at sige med sin reklame - især fordi hans speciale er laser hårfjerning og der er en kat på billedet.

Not Your Average Plastic Surgeon
Reklamen er lånt fra Buzzfeed.com

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.