Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Hvad koster en fedtsugning?

Er du i tvivl om, hvordan du betaler for din fedtsugning og hvad den koster? Så kan du her læse om de forskellige priser og dine betalingsmuligheder.

14. januar 2014
Hvad koster en fedtsugning?

Flere og flere mennesker vælger at få kosmetiske operationer, for eksempel får mange kvinder opereret større bryster, mens både mænd og kvinder får ordnet deres næser og får fedtsugninger. Med en fedtsugning får man fjernet et lokalt fedtdepot, som man havde svært ved at få væk ved hjælp af motion og diæter - for nogle er det en sidste udvej, mens det for andre er en livsstil. Men hvilke muligheder har du for at betale en fedtsugning og hvad koster en fedtsugning egentlig?

Kan jeg få en fedtsugning på afbetaling?

Der er rigtig gode muligheder for at få en fedtsugning på afbetaling, og på denne måde betale fedtsugningens pris i afdrag. Lånerservices som Sundhedskonto, Sparxpress og Dan-aktiv tilbyder forskellige afdragsordninger, som din klinik eller privathospital ofte kan hjælpe dig med at planlægge før operationen. Du skal altså ikke fortvivle, og du behøver ikke udskyde din fedtsugning, bare fordi du ikke har alle pengene til betalingen her og nu. Med en afdragsordning kan du få din fedtsugning og drømmekrop med det samme!

Giver det offentlige tilskud til fedtsugning?

Som udgangspunkt er det ikke muligt at få tilskud fra den offentlige sygesikring til fedtsugninger, da en fedtsugning ofte er en kosmetisk operation, og ikke strengt nødvendig. Hvis du er i tvivl om, hvilke behandlinger det offentlige rent faktisk giver tilskud til, kan du læse mere på borger.dk.

Dækker min private sygesikring en fedtsugning?

Den private sygesikring danmark dækker desværre ikke fedtsugninger af samme grund som det offentlige. De anser fedtsugninger som værende rent kosmetiske indgreb, og eftersom det ikke er en livsnødvendig operation, støtter de den ikke økonomisk. De giver dog tilskud til brystreduktioner, så hvis du ønsker en fedtsugning af brysterne, kan du godt få hjælp til betalingen hos sygesikring danmark.

Hvor kan jeg få en billig fedtsugning?

Man skal huske, at bare fordi noget er billigt, betyder det ikke, at det er bedre end de dyrere alternativer - faktisk kan en billig fedtsugning i sidste ende blive dyr for både dit helbred og din økonomi, især hvis du vælger at få en tvivlsom fedtsugning i udlandet.

Der er dog mulighed for at få en billigere fedtsugning, for eksempel hvis du vælger en form for "pakkeløsning". En pakkeløsning indebærer, at du får fedtsuget flere steder på kroppen på én gang, hvilket gør hvert enkelt fedtsugningsområde billigere samlet set. Nogle steder kan du få halv pris på fedtsugningsområde nummer 2, 3, 4 og så videre, og andre steder kan du for eksempel købe en pakke med fedtsugning af mave, lår og hofter for en samlet pris.

Hvad koster en fedtsugning på låret?
Din pris på fedtsugning af låret varierer, alt efter hvor i landet du vælger at få den, og hvorvidt du skal have fedtsuget yderlåret, inderlåret eller begge dele. Fedtsugning af yderlåret koster typisk 15.000-20.000 kroner, inderlåret kan du som regel få ordnet for cirka 15.000 kroner, mens du kan få begge fedtsuget for cirka 25.000-30.000 kroner i alt.

Hvad koster en fedtsugning i ansigtet?
Det er ikke altid, at en fedtsugning af ansigtet er mulig eller ønskværdig, gerne fordi der ikke er så meget fedt at tage af i ansigtet. Det er derfor ofte smartere at få et ansigtsløft, hvor man i stedet for fedt, fjerner slap hud i ansigtet. Man kan dog vælge at få fedtsuget hagen, hvilket mange mennesker vælger at gøre, da fedtet her også påvirker ansigtet. En fedtsugning af hagen koster typisk 8.000-13.000 kroner, alt efter hvor du får det gjort.

Hvad koster en fedtsugning på maven?
Du kan få en fedtsugning af maven for cirka 14.000-20.000 kroner, men du kan ofte få en pakke, hvor du udover maven, også får fedtsuget lårene for i alt 20.000-23.000 kroner.

Vi håber, at dette blogindlæg har givet dig et bedre indblik i, hvordan du klarer din finansiering af fedtsugningen.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.