Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Hvad koster silikoneimplantater?

Overvejer du at få lavet større bryster, men ved du ikke hvad silikoneimplantater koster? Så læs med her!

05. februar 2014
Hvad koster silikoneimplantater?

Hvad er silikoneimplantater?

Silikoneimplantater bruges til at skabe fyldighed og former, og bruges især til at forstørre bryster, skabe tydeligere kindben og en fyldigere bagdel. I denne forbindelse vil vi dog fokusere på silikoneimplantaterne til brysterne, da det er dem der er mest kendte.

Som sagt bruges silikoneimplantater til brystforstørrende operationer, og det er især silikonemplantater der bruges i Danmark. Dette skyldes, at silikoneimplantater ikke reagerer så meget på kroppen som saltvandsimplantater gør, og samtidig skaber silikone et meget naturligt udseende bryst. Silikonen i implantatet er enten i skum- eller geleform, hvilket giver et fast og spændstigt bryst. Man kan få silikoneimplantater i mange forskellige former og størrelser, og der er et til enhver type kvindekrop. Et silikoneimplantat holder i cirka 10 år, hvorefter implantatet skal skiftes ud under en ny operation.

Udgifter forbundet med silikoneimplantater

Der er forskellige udgifter forbundet med at få silikoneimplantater, først og fremmest skal du have selve den brystforstørrende operation, hvor du får dine silikoneimplantater indsat. Derudover skal du regne med at betale for en ny operation hver 10. år, da silikoneimplantatet sjældent holder længere. Mange klinikker vælger at give de nye silikoneimplantater gratis, så længe du selv betaler for operationen.

Hvad koster silikoneimplantater?

Silikoneimplantater kan koste alt mellem 25.000 og 45.000 kroner at få indsat, alt efter hvilken klinik man vælger, hvor stort implantatet er og hvilken type silikoneimplantat man skal have. Som sagt skal man løbende have implantaterne udskiftet, hvilket koster 29.000-42.000 kroner per gang. Du kan dog også vælge at få dine implantater fjernet helt, og en udtagning af implantater koster typisk mellem 13.000-20.000 kroner.

Kan jeg få silikonebryster på afbetaling?

Det er muligt at få silikonebryster på afbetaling, hvis man ikke lige har alle pengene i hånden. Dette kan du ofte aftale med din klinik, som hjælper dig med at få afdragsordningen i hus.

Kan jeg få tilskud til mine silikoneimplantater?

Det er desværre ikke muligt at få tilskud til brystforstørrelser med silikoneimplantater, hverken fra det offentlige eller det private. Dette skyldes, at en brystforstørrelse med silikoneimplantater er et 100 % kosmetisk indgreb, som hverken afhjælper sygdomme eller dårligdomme.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.