Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Sådan låner du penge til din brystoperation

Overvejer du at få foretaget en brystoperation, men er skræmt er prisen? Her kan du læse om, hvor du finansierer din brystoperation.

29. oktober 2014
Få bryster på afbetaling - Klinikmatch samarbejder med Lånio.dk - ansøg gratis.

Samarbejde på lånetilbud

Uanset, hvilken operation, du ønsker foretaget, er der tale om et greb i pengepungen, der kan mærkes. KlinikMatch er naturligvis opmærksom på dette, og derfor samarbejder vi med siden Mikonomi.dk, som er en lån sammenligningstjeneste. 

Du kommer til Mikonomi.dk ved at klike her: Mikonomi.dk 

På Mikonomi.dk kan du sammenligne lån hos forskellige banker og låneudbydere, og på den måde vælge det bedste og billigste lån for dig. På Mikonomi.dk kan du finde lån inden for følgende rammer:

 

Lånebeløb

3.000 - 300.000 kroner

Løbetid

1 - 15 år

Minimumsalder

Ned til 18 år

Rente

Ned til 4,94 %

Der kan være flere grunde til at få foretaget en brystoperation. Nogle ønsker at gøre brysterne større, andre ønsker at gøre dem mindre, mens nogle andre ønsker at få dem løftet. Uanset årsagen til operationen, er det et faktum, at brystoperationer er omkostningsfulde.

Derfor er det de færreste, der er i stand til at betale brystoperationen kontant. Som konsekvens heraf, er det hos flere klinikker muligt at finansiere operationen med en afdragsordning, hvor der i stedet betales månedligt med mindre beløb. Yderligere er det også muligt at få tilkendt offentligt tilskud til brystoperationen.

Udover finansieringsmodellerne hos klinikkerne og privathospitalelerne, er muligheden for at låne til operationen også en mulighed. Vi giver dig her et overblik over, hvordan du kan finansiere din brystoperation.

Lån til brystoperationer hos Mikonomi.dk

De senere år har flere banker og andre låneudbydere specialiseret sig i lån til brystoperationer. Det skal forstås sådan, at de pågældende banker og låneudbydere har brandet sig på at tilbyde lånene.

Selvom din lokale bank ikke decideret markedsfører sig på lån til brystoperationer, er det naturligvis stadig muligt at foretaget lånet der. Hvis du ikke har en stærk økonomi, er der en vis sandsynlighed for, at din bank afslår din låneansøgning.

Afslår din egen bank, er der ingen, der forhindrer dig i at forsøge hos andre banker. Der findes flere låneudbydere på nettet, hvor der ikke stilles spørgsmål til formålet med dit lån. Derfor er der flere og flere, der finansierer deres brystoperation på denne måde. Desværre kan disse lån være svære at gennemskue, men der findes forskellige sider, der gør lånene mere overskuelige. Et godt eksempel er mikonomi.dk, der sammenligner de forskellige lån, så du er sikker på, at du får lånet så billigt som muligt.

Brystoperationer på afbetaling

Som før omtalt, er det i stigende grad muligt at finansiere operationen gennem klinikken eller privathospitalet. På den måde vil det være muligt at få opereret brysterne, uden at skulle betale hele beløbet på én gang, men i stedet afdrage beløbet med små beløb om måneden.

Således fungerer det i princippet på samme måde som hvis du låner pengene i en bank. Virkeligheden er også den, at klinikkerne samarbejder med forskellige banker og låneudbydere, og derfor er der egentlig ikke den store forskel på, hvilken af disse finansieringsformer, du vælger.

Offentlige tilskud til brystoperationer

Inden du finder ud af, hvordan du finansierer din operation, er det vigtigt, at du undersøger, om det er muligt at få tilskud. Hvis det er muligt, vil det nemlig gøre dit eventuelle lån mindre.

Det skal dog bemærkes, at det er de færreste brystoperationer, der er berettiget til tilskud. Det skyldes, at tilskud kun gives, hvis brystoperationen er med et helbredsmæssigt formål. Eksempelvis vil brystforstørrelser ikke være tilskudsberettiget, da det udelukkende har en kosmetisk hensigt.

Tilskud gives eksempelvis til brystreducerende operationer, da formålet her vil være at lindre kvindens ryg og skuldre, hvis brysterne er så store, at kvindens krop "trækkes forover".

Prisen på forskellige brystoperationer

Som med så mange andre produkter, er der store forskelle på priserne på brystoperationer. Priserne varierer både fra klinik til klinik, og selvfølgelig også efter, hvilken operation du skal have foretaget.

Vi har sammenlignet priserne hos en række klinikker og privathospitaler, for at give dig et retvisende billede af, hvor stort lån du eventuelt skal foretage:

 • Brystløftoperationer
  Populær operation, der løfter brysterne, hvis de hænger. Operationen ligger i prislejet 16.000-33.000 kroner
 • Brystrekonstruktioner
  En brystrekonstruktion sker typisk efter man er blevet opereret for brystkræft, og prisen bestemmes oftest efter aftale med den pågældende klinik eller privathospital. Operationen ligger i den dyre ende, men der er ofte mulighed for at få tilskud.
 • Brystreduceringer
  Operation, der gør brysterne mindre. Operationen har ofte et helbredsmæssigt formål, hvorfor der er mulighed for tilskud, Prisen ligger mellem 28.000-38.000 kroner.
 • Brystforstørrelser
  Dette er den mest anvendte brystoperation, og den udføres rigtig mange forskellige steder i landet. Derfor svinger priserne også meget, og ligger fra 29.000 til over 40.000 kroner. Hvis du kombinerer din brystforstørrelse med et brystløft, varierer prisen endnu mere, og kan ligge mellem 39.000-69.000 kroner
 • Brystreduceringer for mænd
  Disse typer operationer ses oftere og oftere. Nogle gange fungerer operationen som en fedtsugning, mens der andre gange fjernes kirtelvæv. Er der tale om fedtsugning vil prisen ligge mellem 12.000-15.000 kroner, mens det koster 8.000-10.000 kroner at få fjernet kirtelvæv. Skal der foretages begge dele, vil prisen være mellem 14.600 og 30.000 kroner.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.