Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Fedtfrysning

18. april 2018

En fedtfrysning kan hjælpe dig af med genstridige deller

Drømmer du, ligesom mange andre, om den perfekte krop og har forsøgt diverse motionsformer og diæter, som aldrig har fungeret? Du må ikke give op endnu! Sommeren og bikinisæsonen står lige for døren, og det er stadig ikke for sent.

Måske er en fedtfrysning lige præcis den rigtige løsning for dig. Læs mere herunder om, hvordan behandlingen fungerer.

Hvad er fedtfrysning?

Kort fortalt går en fedtfrysning ud på at nedsætte antallet af fedtceller ved at fryse bestemte områder på kroppen. Man kan således helt kontrolleret udsætte meget specifikke steder for kulde, og derefter vil kroppen nedbryde og udskille helt op til 20-25 % af fedtcellerne.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foretages ved hjælp af en maskine, som ligner lidt en støvsuger. Maskinens mundstykke føres op til det område, hvor fedtsugningen skal finde sted eksempelvis den nedre del af maven.

Herefter suger mundstykket sig fast og ved hjælp af vakuum trækker det pågældende stykke hud ind. Nu begynder maskinens køleplader at køle huden ned og langsom nedbrydes fedtcellerne. Når først fedtcellerne er blevet nedbrudt, kan de ikke regenereres, hvilket sikrer et optimalt og langvarigt resultat.

Under behandlingen kan du enten ligge ned eller sidde i en komfortabel stilling. Det er heller intet problem for dig at få tiden til at gå med musik i ørerne, læsning eller arbejde på din computer. Behandlingstiden afhænger af det område, der skal behandles. Eksempelvis kan det tage to timer at få behandlet hele maven - altså både øvre og nedre del, under og over navlen.

Gør fedtfrysning ondt?

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor stor en smertetærskel man har. Men man kommer nok ikke udenom, at en fedtfrysning, ligesom mange andre kosmetiske behandlinger, er lidt ubehagelig.

Du behøver dog hverken narkose, lokal bedøvelse eller medicin. Efter behandlingen vil du kunne opleve lidt rødme og være lidt øm på det behandlede område. Derudover vil du ikke opleve mén.

Dette er netop med til at gøre fedtfrysning til en god behandling, da du faktisk kan tage på arbejde lige efter og ikke skal planlægge nogle sygedage.

Er der nogle bivirkninger ved fedtfrysning?

Der er faktisk færre bivirkninger ved en fedtfrysning, end der er ved en operation. Dermed vil du heller ikke være sengeliggende dagene efter behandlingen. Derimod ville et kirurgisk indgreb kræve, at du tager den med ro og giver kroppen tid til at hele.

Umiddelbart efter behandlingen vil du kunne opleve en smule hævelse. Derfor kan det være en god idé at massere det omtalte område for at få blodcirkulationen i gang. Det vil kunne medføre en prikkende fornemmelse, men dette vil aftage hurtigt.

Efter en uge vil du kunne opleve lettere smerter, lidt ømhed eller den fornemmelse man har ved et blåt mærke, fx følelsesløshed. Alt dette er dog ganske uskadeligt og kun et tegn på, at din krop er ved at komme sig.

Hvem er egnede til fedtfrysning?

Forud for behandlingen vil man blive indkaldt til en konsultation. Til denne konsultation bliver det undersøgt, om du overhovedet er egnet til behandlingen, og hvordan behandlingen skal forløbe.

Alle normalvægtige og let overvægtige er egnede til behandlingen, men der er dog nogle få undtagelser. Blandt andet skal du være fyldt 18 år, og du må heller ikke være gravid eller ammende.

Derudover kan du ikke få behandlingen, hvis du er kuldeallergiker, hvis du får blodfortyndende medicin, har fremmedlegemer i kroppen eller har eksem, sår eller betændelse i det område, hvor du ønsker behandlingen. h2 Hvad koster en fedtfrysning? En fedtfrysning koster, alt efter hvor stor behandlingen er, fra omkring 3.000 kr. Det kommer igen meget an på, hvilket område du ønsker skal fedtfryses, og hvor mange behandlinger det drejer sig om.

Ved konsultationen aftaler du med klinikken, hvor mange behandlinger du skal have. Ofte er en enkelt behandling ikke nok for at sikre et godt resultat. Derudover kan du nogle gange opleve tilbud, hvor du kan få 3-4 behandlinger til en god pris.

Du kan få fedtfrysning på hele kroppen. Det vil typisk være billigst at få ordnet dobbelthagen, hvorefter prisen stiger efter behandlingsområdets størrelse på kroppen.

Derudover er det prismæssigt i den tunge ende at få fedtfrysning på knæene, da fedtet der ofte er meget genstridigt.

Kilde: doc24.dk

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.