Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Få den helt rette yogamåtte

26. april 2019

Sponsoreret indholdYogamåtter fås I alle afskygninger, og det handler om at finde den helt rette. Vi sætter her fokus på, hvor tyk den ideelle yoga måtte er, men vi kigger også nærmere på, hvilke materialer der er at vælge imellem, når man går efter den helt rette yoga måtte. Der findes mange modeller på markedet, og når man først gang kigger efter yoga måtter, så kan det være både svært og uoverskueligt. Som med alt andet i livet, så handler det om at finde den måtte, der er allerbedst.

Dyrker du yoga hjemme eller ude i byen?

Når man skal finde sin yogamåtte, er det af betydning, om man dyrker yoga hjemme eller ude i byen. Hvis man ønsker at have sin yogamåtte med sig, skal den nemlig være nem at transportere. Der vil ikke være de samme krav til en måtte, man blot skal have derhjemme. I den forbindelse kan det være en rigtig god idé at vælge en måtte med en rem om, som gør, at man nemt kan have den på ryggen, når man skal af sted.

Hvilke materialer er en yogamåtte lavet af?

I de gode gamle dage var alle yogamåtter lavet af materialet PVC, der også er kendt som vinyl. Det har dog den dag i dag ændret sig, så der også er kommet mere økovenlige modeller på markedet. Den traditionelle PVC-måtte sikrer, at man ikke skrider på den, når man udøver yoga, men det er også lavet af materialer, der er knap så gode som nogle af de mere moderne modeller. De sidstnævnte modeller er i de fleste tilfælde også noget dyrere, og de økologiske yogamåtter omfatter både økologisk bomuld og andre økologiske materialer. Hvilken man ønsker at anskaffe sig, er helt individuelt, og det er også forskelligt, hvilke forhandlere der sælger hvilke modeller.

Hvor tyk skal en yogamåtte være?

Yogamåtter findes i mange forskellige tykkelser, og det handler derfor om at se sig godt for, så man er i stand til at vælge den helt rette. En standard yogamåtte har en tykkelse på omkring 4 mm, men de fås også tykkere, men en yogamåtte bør maksimalt være 6 mm tyk. Når den bliver tykkere end denne størrelse, så vil den være for blød at dyrke yoga på. Hvis måtten dermed er tyndere end 4 mm, vil den blive så tynd, at underlaget vil blive for hårdt.

Vælg en skridsikker yogamåtte

Når man dyrker yoga og skal have den helt rette måtte, bør man med sikkerhed vælge en yogamåtte, der er skridsikker. Det er ikke kun måtterne af PVC, der er skridsikre, det er flere af de økovenlige modeller også. Her bør man først og fremmest gå efter en måtte, der har en ru overflade, for den vil sikre, at man ikke skrider, når man skal udføre sine yogaøvelser.

Vælg en yogamåtte i god kvalitet

Slutteligt er det værd at vægte, at den yogamåtte, man vælger, skal være i god og holdbar kvalitet. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken en man går efter, og man skal sørge for at købe en, der kan holde til formålet.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.