Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Oppustelig SUP - sjov på vandet

26. april 2019

Sponsoreret indholdSUP (Stand Up Paddle) er den hurtigst voksende form for vandsport på verdensplan, og sporten går i al sin enkelhed ud på, at man står op på et surfbræt og padler. De traditionelle SUP's er hårde og fremstillet af f.eks. glasfiber, træ eller carbon, men oppustelige paddle boards - kaldet iSUP - vinder frem og er meget populære. SUP og iSUP er populære at træne med, for de kan anvendes til forskellige formål som f.eks. racing, touring, sjov og yoga. Det kan altså både give sved på panden og være afslappende at have et paddle board med på vandet, og derfor har mange da også taget sporten til sig. Man står alene på sit bræt, samtidig med at man kan være i selskab med mange andre, når man træner. Man kan også deltage i konkurrencer, hvis man har lyst til det, eller man kan nyde at have det sjovt på vandet eller bruge det som en fedtforbrændende motionsform.

Oppustelig SUPs er nem at transportere

En hård SUP er mere besværlig at transportere til vandet, imens iSUP er langt nemmere. En iSUP kan være pakket sammen, når den ikke er i brug, og så fylder den næsten ikke noget og kan nemt opbevares - også i små hjem. Man kan nemt transportere en iSUP til vandet i en taske, og så kan man puste den op, når man ankommer til stranden. En iSUP er fremstillet af slidstærk PVC-plast og har en hård kerne af luft, og den fås i mange farver og designs.

iSUP er billigere i pris

Hvis du f.eks. er nybegynder, så skal du måske lige finde ud af, om det er noget for dig at dyrke denne form for vandsport, og derfor har du måske ikke lyst til at bruge større summer på en dyr SUP. Så kan du med fordel vælge en oppustelig SUP, som er billigere i pris end en hård SUP af træ eller glasfiber. Du finder eksempelvis gode tilbud online, og her kan du sammenligne priser i forskellige vandsports webshops og slå til, når prisen er helt rigtig.

Nemmere at stå fast på i vandet

En iSUP er nemmere at stå fast på i vandet end et hard board, og hvis og når du falder af brættet, så slår du dig ikke på en oppustelig SUP. Du kommer dermed ikke til at gøre skade på dig selv eller andre. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du køber en billig iSUP, så bøjer den let, og den har ikke en særlig lang levetid sammenlignet med andre og dyrere iSUP's og SUP's.

Ikke nær så gode til konkurrencer

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencer, så er en iSUP ikke lige så hurtig i vandet som en SUP. Så hvis du er en vandhund, der også gerne vil ligge allerforrest i feltet og vinde de konkurrencer, du deltager i, så er det nok en traditionel SUP, du skal vælge. Men for mange andre vandhunde og motionister er en iSUP bestemt et rigtig godt valg, fordi den er så nem at håndtere og medbringe.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.