Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

5 uddannelser til dig, der vil uddanne dig indenfor skønhed

12. september 2019

Sponsored _contentHører du også til blandt dem, der ikke kan få nok af skønhed? Så kan det være en mulighed at uddanne dig indenfor området. Der findes i dag en lang række uddannelser og kurser, der alle tilbyder dig at blive ekspert på området. Skønhedsbranchen boomer, og det samme gør de forskellige uddannelser, der bliver tilbudt.

Uanset hvilken vej du vælger, vil der altid være både fordele og ulemper. Enkelte uddannelser kan du få på statens regning, imens andre er selvbetalte. Nogle tager flere år, imens andre kan klares på få måneder. Du kan herunder se vores bud på 5 skøndhedsuddannelser.

Frisør

Frisøruddannelsen er populær som aldrig før - og med god grund. Uddannelsen kombinerer både det praktiske med det kreative og mulighederne for at arbejde som selvstændig er gode. Uddannelsen til frisør kan tages på forskellige skoler, der betaler uddannelsen for dig. Du skal som frisør derudover også have en elevplads i en periode under uddannelsen. Uddannelsen tager mellem ca. 4-6 år.

Kosmetolog

En kosmetiker ved en masse om hudpleje, wellness og kosmetik. Hvis du er glad for at lægge make-up og samtidig holder af at rådgive dine klienter om hudpleje, så er det en ideel vej at gå. Uddannelsen tager som regel 18 måneder og indeholder en lang række praktiske elementer. Uddannelsen er selvfinansieret.

Makeup-artist

Ønsker du udelukkende at beskæftige dig med makeup, så er denne uddannelse måske noget for dig. Som makeup-artist får du mulighed for at lægge perfekt makeup til bl.a. bryllupper, fotoshoots og modeshows. Uddannelsen er selvfinansieret.

Fodplejer

Som fodplejer er du med til at rådgive og behandle dine klienter, som har brug for ekstra pleje til deres fødder. Uddannelsen tager som regel lidt under et år, og mulighederne efter endt uddannelse er gode. Du kan b.la. blive selvstændig. Uddannelsen er selvfinansieret.

Negletekniker

Drømmer du om at lave de flotteste negle? Så er uddannelsen som negletekniker måske noget for dig. Der findes en lang række forskellige tilkøb til uddannelsen, alt efter hvilken type negle, du ønsker at lave - bl.a. shellac, gelé eller nail art. Uddannelsen er selvfinansieret, og priserne går fra få hundrede kroner til flere tusind.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.