Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Top 3 mest populære plastikoperationer i Danmark

01. oktober 2019

Sponsoreret  indholdDe mest populære indgreb blandt danskerne

Danskerne lægger sig under kniven som aldrig før, når kroppen skal se bedre ud eller brysterne være større. Plastikkirurgi har kronede tider, og intet tyder på, at trenden vil vende i de kommende år. Det er især de danske privatklinikker, der oplever en stigning i patienter.

Langt de største skønhedsoperationer udføres på yngre personer, som i dag stiller høje krav til de kirurgiske indgreb; det må ikke se unaturligt ud, og det skal være stilfuldt at se på.

Men hvilke tre indgreb er egentlig de mest udbredte? Du kan herunder læse mere om de 3 mest populære plastikkirurgiske indgreb i Danmark (kilde: Gallup).

Brystforstørrelse med silikoneimplantater

Drømmer du om at få lavet store, runde bryster? Så er du langt fra alene. Mange danskere, især den yngre generation, får i dag lavet brysterne større.

Brystforstørrelser med silikoneimplantater er det mest populære indgreb i Danmark - og stigningen her er stor. Sundhedsdatastyrelsens tal fra 2017 viser en stigning på mere end 30% på brystforstørrende indgreb.

Den mest populære størrelse er en D-skål, altså en mere naturlig størrelse, end man lige skulle forvente. I dag er implantaterne så gode, at de holder i mange år, før de eventuelt skal udskiftes.

Vil du have lavet større bryster, skal du regne med, at priserne starter omkring 30.000 kroner for en god plastikkirurg, ekskl. forsikring og andre tilkøb. Lyder det dyrt, er et lån også en mulighed. Lån penge med lav rente, så du kan få råd til drømmebrysterne uden at gå på kompromis.

Fedtsugning

På andenpladsen ligger fedtsugninger. En fedtsugning foretages ved, at man med kanyler suger uønsket fedt ud af kroppen. Der kan være mange årsager til en fedtsugning, og man kan sagtens ønske en, selvom man er slank.

Nogle fedtdepoter i kroppen kan være så genstridige, at de ikke kan trænes væk. Her kan en fedtsugning hjælpe. De mest populære områder at få ordnet er mave, hage, hals, kinder, lår og hofter.

Priserne på en fedtsugning varierer meget, da det afhænger af område, og hvor meget fedt der skal fjernes. Du kan dog regne med, at priserne starter omkring 10.000 kroner.

Brystløft

På tredjepladsen findes brystforstørrelsens lillesøster, nemlig et brystløft. Forskellen ligger i, at der ved en brystforstørrelse kun kommer implantater i. Ved et brystløft løfter man brysterne, hvis de har mistet deres elasticitet. Derudover kan der også sættes implantater i.

Mange kan opleve, at brysterne med alderen vil komme til at hænge. Det kan også være, at et vægttab har givet dem en anden form. Et brystløft kan derfor give brysterne deres tidligere form tilbage.

Et brystløft er lidt billigere end, hvis du skal have lavet en forstørrelse. Du kan regne med, at prisen starter omkring 20.000 kroner. Det kommer dog an på, hvor meget du vil have løftet dine bryster.

Error loading MacroEngine script (file: blog_posts_to_blogs.cshtml)

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.