Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Skal klinikken opdateres? Få det fulde overblik over klinikgrej

23. september 2020

Content DKUanset hvad du har brug for i din klinik, skal du være i stand til at finde det. Det er ligegyldigt, om det er arbejdstøj eller et bord, en behandlerstol eller en lampe. Det er derfor en god idé at kigge på klinikudstyr, som du kan finde her: Alt i klinikudstyr og behandlergrej.

Meget forskelligt klinikudstyr

Det er meget forskelligt, hvilket udstyr forskellige virksomheder ønsker at gøre brug af. Fælles for fodklinikker er, at det er nødvendigt med en god ergonomisk stol til klienten, så vedkommende får en så behagelig oplevelse som muligt. Derfor kan det være en god idé at tage et kig på, hvilke ergonomiske indstillinger, de forskellige stole kan have, ligesom man kan kigge på farve, materiale og størrelse. Nogle stole kommer endda med et hul i hovedstøtten, så klienten kan sidde mere behageligt. Men stolen er ikke det eneste, der er vigtigt i en klinik. Ligeledes findes der meget andet udstyr, der er vigtigt, for at en klinik kan være så velfungerende som muligt. Det inkluderer både fodpedaler, puder eller micromotorer.

Forskelligt udstyr til forskellige behandlinger

Du vil formentlig ofte opleve, at klienterne skal have forskellige behandlinger. Derfor kan det være smart at kigge på forskellige apparater og maskiner, så du har mulighed for at tilbyde en bred vifte af behandlinger. Det handler om at være komfortabel med sit grej, og derfor anbefales det også at undersøge grundigt, hvad man ønsker at erhverve sig til sin klinik, før man køber det. På den måde sikrer man sig, at man modtager præcis det, man har brug for, og at man får det brugt på en hensigtsmæssig måde. Med for eksempel micromotorer findes der udgaver med forskellige versioner af displays, ligesom der er forskel på, om det er trinvis regulering, eller hvordan håndstykket føles. Uanset hvad skal grejet føles behageligt og naturligt at bruge.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.