Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Botox behandling: 3 ting, du skal tænke over

08. december 2020

Content DK

Overvejer du at få lavet en botox behandling? Så er der meget, du bør overveje og undersøge først.

For selvom der i dag findes en række klinikker, som f.eks. N'AGE, der er enormt dygtige til at lave flotte botox behandlinger mod f.eks. rynker, er det altid en god at tænke dig godt om, før du kaster dig ud i det.

Vi har her samlet tre ting, du bør tænke over, før du booker tid til en botox behandling.

1. Undersøg dine muligheder nøje

Det er langt fra ligegyldigt, hvilken klinik du vælger, når du overvejer at få lavet en botox behandling. Der er nemlig stor forskel fra klinik til klinik, og hvis du ikke gør dit forarbejde godt nok, kan du i værste tilfælde ende som et plastik mareridt.

Så pas på med at falde for et godt tilbud eller en tilfældig annonce på nettet. Undersøg klinikken, læs dens anmeldelser og tag eventuelt et møde med personalet først. De fleste klinikker tilbyder et uforpligtende møde før selve behandlingen, hvor du har mulighed for at mærke efter, om det er den rette klinik for dig.

2. Hvilken behandlingstype vil du have?

Botox kan bruges til rigtig mange forskellige behandlinger. Ved du, hvad du gerne vil have lavet? Det er vigtigt, at du overvejer, om det er smilelinjer, øjenbrynsløft eller en mere fremtrædende hage, du gerne vil have lavet med en botox behandling.

Er du i tvivl om, hvilken botox behandling der kan give dig det mest harmoniske ansigt? Så tag kontakt til en klinik og aftal et møde med dem. Klinikker som NAGE har masser af erfaring, og de er eksperter i at vurdere, hvad der vil klæde dit ansigt.

Men husk på én ting. Ligesom det er dig, der er ekspert i dit hår, når du sidder i frisørstolen, gælder det samme med en botox behandling. Derfor skal du føle dig tryg og tilpas med den behandling, du måske skal have foretaget.

3. Er det måske noget andet end en botox behandling, du skal have?

Botox har i mange år været et stort hit, og det har længe været det, man har tyet til med alt fra rynker til fremhævede kindben. Men i dag er der også andre alternativer på markedet.

Er du måske mere til en mindre permanent løsning end Botox? Så findes der også behandlinger som restylane, der bruges til alt fra rynkebehandling til struktur og volumen i ansigt og læber.

Du behøver heldigvis ikke at være ekspert i de forskellige behandlinger. Det kan du roligt lade de professionelle om. Og på en klinik vil en behandler kunne guide dig og råde dig grundigt, så du får den helt rette løsning.

Husk, at du (næsten) altid kan tage et uforpligtende møde hos en klinik

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du bare gerne vil høre mere om de muligheder, du har, kan du (næsten) altid lave en uforpligtende aftale hos en klinik. Her kan I snakke om de behandlinger, du kan få lavet.

På den måde er du bedre rustet til at tage den bedste beslutning og derfor få den botox behandling, du bliver mest glad for.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.