Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Slip af med dine aknear med en fraktioneret CO2- laserbehandling

30. december 2020

Content DK

I Danmark er der rigtig mange, der rammes af akne. For mange resulterer det desværre i, at der efterlades tydelige ar i ansigtet.

Heldigvis er der mulighed for at gøre noget ved dette, da dine aknear kan behandles på forskellige måder. Alt afhængigt af den type ar, du er ramt af, kan en fraktioneret CO2-laserbehandling være en yderst effektiv behandlingsmulighed.

Hvad er en fraktioneret CO2-laserbehandling?

Har du et ønske om at kaste dig ud i en form for behandling af dine aknerelaterede ar, vil du sandsynligvis gerne vide, hvad en fraktioneret CO2-laserbehandling faktisk er.

Det er en internationalt anerkendt teknik til behandling af aknear, der - som navnet antyder - kun behandler en del (fraktion) af huden. Det vil sige, at det ikke er hele huden, der påvirkes af denne behandling.

Behandlingen foregår ved, at der opvarmes små prikker á 0,4 mm i huden med en afstand på 1 mm i et tæt netværk. Dette sker som følge af, at laserlyset bliver omdannet til varmeenergi, når det kommer i kontakt med hudens overflade.

Laserlyset er i stand til at trænge ned i den øverste del af læderhuden (dermis). Det er her, at selve behandlingen foregår, da der dannes små, kontrollerede skader i arvævet.

Det er disse små skader, der er med til at stimulere hudens fibroblaster, der går i gang med at danne nyt bindevæv og remodellere arvævet. Det vil resultere i, at der bliver dannet nye og mere velordnede kollagene fibre i huden.

Fordelene ved at behandle dine ar med denne teknik er, at den har en kortere nedetid, og at din hud hele hurtigere op, hvorfor der vil være færre bivirkninger sammenlignet med den teknik, der kaldes fuld-ablativ laserbehandling, hvor det er hele huden, der behandles.

Ikke alle typer aknear kan behandles med laserbehandling

Det er ikke alle, der er klar over, at der findes forskellige typer aknear. Hvad endnu færre er klar over er, at disse typer ar ikke kan behandles på samme måde.

Af denne grund er det heller ikke sikkert, at denne form for laserbehandling er den rette løsning for dit vedkommende. Det afhænger af, hvilken type ar, du er blevet ramt af.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at alliere dig med en specialist, som først laver en grundig analyse af din hud. Med udgangspunkt i denne analyse, er det nemlig muligt at vurdere, hvilken type behandling, der er bedst egnet til dig.

I Danmark er der flere af disse specialister, men https://knapmd.dk/ er et godt bud. Det er en klinik, der drives af Ulrik Knap, der er blandt de læger og specialister, der går meget op i at udføre grundige analyser af huden, for at sikre, at den rette behandlingsmetode bruges.

Har du i lang tid gået med et ønske om at få gjort noget ved dine ar, skal du selvfølgelig ikke tøve med det. Det er med garanti noget, du vil blive glad for at have gjort, hvorfor det også er hver en krone værd at gøre.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.