Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Sørg for at få alle dine vitaminer

28. februar 2021

Content DK

Sørg for at få alle dine vitaminer

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er alt for mange af os, der ikke er gode nok til at få alle de vitaminer, som vores krop har behov for - og det er ærgerligt. Det kan nemlig betyde, at vi efterhånden ikke har den energi og dermed også den motivation, som er en nødvendighed, når vi gerne vil blive ved med at yde lige så effektivt, som det forventes af os i hverdagen. Derfor handler det for dig om at sørge for at få de vitaminer, som det anbefales for et voksent menneske.

Køb de vitaminer, du behøver, online

Hvis det er noget, du synes, der lyder som værende en god ide, og hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, både når det kommer til det fysiske og det psykiske, så er der heldigvis hjælp at hente. Det er nemlig let for dig at få fat på de viaminer, du mener, at din krop har behov for. Det eneste, du skal gøre, er at tage et kig online. Det kan for eksempel være på en side som apopro.dk. Her er der nemlig tale om Danmarks største online apotek, og derfor er der med sikkerhed også de vitaminer, du søger.

Det anbefales, at du tager D-vitamin hver dag i vinterhalvåret

Det er især noget, der gør sig gældende, hvis det er D-vitamin du behøver, hvorfor du kan finde D- vitamin på apopro.dk. Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle voksne og faktisk også børn, fra de er fyldt 4 år, bør tage et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret - altså i månederne fra oktober til april. Sundhedsstyrelsen anbefaler desuden også, at forældre giver deres helt små børn D-vitamin hele året rundt, indtil barnet fylder 4 år. Og derfor er der altså tale om vitaminer, det på flere fronter anbefales, at vi indtager i det daglige for på den måde at få den mængde, vi behøver.

Sådan indtager du bedst dine D-vitaminer i det daglige

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Det vil sige, at det kun kan optages i kroppen, hvis det bliver opløst i et fedtstof, når det indtages. Derfor er det vigtigt, at D-vitamin indtages sammen med for eksempel et fedtholdigt måltid mad, det kan for eksempel med fordel være aftensmaden. Og det anbefales, at både børn og voksne får 10 mikrogram D-vitamin hver dag. Derfor er det nok med en lille mængde til maden.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.