Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Få de rigtige hjælpemidler til hårdt arbejde

29. marts 2021

Content DKI industrien er der ofte mange arbejdsstillinger, der er hårde eller usikre at stå i, ligesom nogle ting kræver mere styrke, end de fleste har. Heldigvis er der udviklet hjælpemidler specifikt til branchen, således at man kan få det bedste udgangspunkt for effektivt og sundt arbejde. Med et exoskeleton bliver din personlige bevægebane understøttet, således at du bliver mere stabil og får større styrke og kraft til de bevægelser, du almindeligvis ville lave undervejs i dit arbejde. Der findes mange forskellige typer, der hver især er tilpasset forskellige typer af arbejde.

Det er specielt ryg, håndled og skuldre, der er udsat når man arbejder enten i industrien eller stående oprejst i handel og logistik hele dagen. Derfor er det også primært disse områder, der aflastes med exoskelettet. Det er udviklet således at det er relativt let. Det nytter ikke noget at få stabilitet og styrke, hvis skelettet i sig selv er tungt, så der benyttes en letvægtsteknologi af kabler, der aflaster leddene.

Mange størrelser og modeller

Et exoskelet behøver ikke være stort. Nogle vil måske tænke, at det næsten er en robotdragt, man ifører sig, men det er ikke tilfældet. Et exoskelet til håndleddet fylder ikke mere end en lille skinne, men det aflaster i en grad, så man kan holde til at lave repetitive bevægelser i større omfang end hvad hånden normalvis er glad for.

Verdens mindste exoskelet er udviklet til din tommelfinger. Skelettet er 3D-printet og fordeler belastningen på tommelfingeren ud i hånden, så man vil opnå op mod 70 % lavere belastning i tommelfingerleddet, hvilket kan have stor indflydelse. Der findes større skeletter der støtter henholdsvis nakke og skuldre. Alle er produceret i så let et materiale som muligt, og der er tænkt på ergonomien, så man ikke tænker over, at man har det ekstra skelet på, mens man arbejder.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.