Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Få smukke negle med Nailster Gellak Startkit!

12. marts 2021

Content DK

Her under Corona pandemien, har det været begrænset med muligheder for neglebehandlinger. Derfor er der rigtig mange, som nu går og ærgrer sig over at have grimme og nedslidte negle. Det kan gøre meget for humøret og produktiviteten, om du føler det pæn og i stand. Mange lider derfor under de manglende muligheder for neglebehandling.

Heldigvis er der løsninger. Du kan blandt andet anskaffe dit eget gellak startkit fra Nailster. Her får du alt, hvad du skal bruge for at skabe dit eget professionelt udseende neglearbejde derhjemme. Det er en let og sjov måde at få smukke negle på, samtidig med at du faktisk kan spare mange penge i længden.

Spar penge med dit eget gellak neglesæt

Hvis du elsker at få lavet negle, men synes det er en smule dyrt, kan det være en stor fordel at investere i dit eget gellak neglesæt. Det giver dig mulighed for at få smukke negle fra komforten i dit eget hjem. Det er en langt billigere løsning på længere sigt, fordi du kun skal betale en stor sum én gang i stedet for, hver gang du skal have lavet neglene. Når du først har købt maskinen, har du den til at bruge så mange gange, som du har lyst. Der skal naturligvis genopfriskes materialer engang i mellem, men det er stadig en del billigere end, hvis du skal betale ved salonen.

Øv dig på dine venner

Et gellak neglesæt er ikke kun til gavn for dig selv. Du kan nemt bruge det til at øve dig på dine venner og på den måde finde på en sjov aktivitet, I kan lave sammen. Det er en hyggelig måde at have kvalitetstid sammen, samtidig med at du udvikler dine evner inden for neglekunst.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.