Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Find den rette sofa til din klinik!

22. marts 2021

Content DK

Den gode sofa hører ikke blot til i dagligstuen i den private bolig, men i høj grad også i andre sammenhænge. Driver du egen klinik er det et af de vigtige områder, hvor en sofa også kan gøre en verden til forskel, for eksempel til brug i venteværelset. Der er dog en række andre krav, som en klinik-sofa skal lægge op til sammenlignet med den gængse dagligstuesofa. Disse krav kan du med fordel orientere dig i nedenfor.

Alt dette skal den rette sofa til klinik kunne

En sofa til brug i klinik og venteværelse er på mange måder anderledes fra andre typer af sofaer. Tag for eksempel gerne udgangspunkt i følgende, hvis du står og skal købe sofa til din klinik:

  • En sofa til klinik bør være behagelig uden at lægge op til at slænge sig for meget. Derfor skal den på mange måder være ligesom en almindelig god stol, udover at flere mennesker kan sidde i den samtidigt.
  • Sørg gerne for at overveje dine kriterier til plads, for eksempel hvor bred sofaen skal være. Dette kan være et vigtigt element i at få klinikken til at fremstå sammenhængende og velplanlagt.
  • En sofa til klinik bør desuden være rengøringsvenlig og nem at vedligeholde, særligt i kraft af de mange, der kommer til at skulle sidde i den.

Der findes mange muligheder for at købe sofa

At købe sofa behøver ikke være svært, og ofte findes der faktisk mange gode muligheder. Køb sofa online eller i en fysisk forretning og oplev det store udvalg, der gør det nemt at finde det rette til netop din klinik.

At købe sofa online er overraskende nemt, specielt når det kommer til at danne sig et overblik. Her kan du hurtigt orientere dig iblandt dine kriterier og de aktuelle muligheder, så du kan finde det rette til netop din klinik.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.