Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Giv kunderne et godt indtryk med sammenhold i klinikken

27. marts 2021

Content DKKunderne er den vigtigste del af en virksomhed, uanset om det er et tøjfirma, en tømrevirksomhed eller en form for klinik. Du kan kæmpe med alt, du har, men har du ikke glade kunder, der vender tilbage og spreder budskabet, kommer du ingen vegne med din klinik. Særligt klinikker er også ofte baseret på god omtale og gode anmeldelser fra folk, der allerede har været forbi. Det gælder altså om at give alle kunder et godt indtryk. Glade og sammenholdende kollegaer kan være en af måderne at gøre dette på.

Ens arbejdstøj skaber en sammenhæng

Alt efter hvilken klinik der er tale om, er der som regel en type arbejdstøj, de fleste ansatte går i - simpelthen bare fordi det er det mest praktiske. Men der er faktisk endnu en god ting ved, at størstedelen af de medarbejdere går i det samme tøj. Det er nemlig også med til at skabe et synligt fællesskab, der kan ses af alle - også dem der ikke kender til forholdende på arbejdspladsen. Det kan være en af de positive indtryk, I kan give kunderne med videre - I kan finde billigt arbejdstøj her.

Ture til at styrke fællesskabet

Som regel er det ikke nok, at der er et visuelt sammenhold i klinikken - de fleste kunder kan godt mærke, hvis der er nogle spændinger imellem medarbejderne, og det giver altså ikke noget godt indtryk. Derfor er fællesskabet og samarbejdet noget, der er værd at investere i. Det giver nemlig pote på den lange bane. En af måderne dette kan gøres på, er noget så simpelt som en firmatur. At komme lidt væk fra arbejdspladsen og i stedet lære hinanden at kende i lidt mere afslappede rammer, er noget, der virkelig kan få sammenholdet til at spire blandt en gruppe kolleger.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.