Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Er du farmaceut? Sådan undgår du forurenede produkter

27. april 2021

Content DKAt være farmaceut kan være et yderst spændende job at have, idet du kan være med under produktionen af medicin og andet. Dog kommer der med jobbet også en hvis byrde, idet du ofte fremstiller medicin til mennesker som i forvejen er syge, og som håber på at medicinen skal kunne forbedre deres tilstand.

Af denne grund er det vigtigt at du er hele tiden gør dit for at sikre at produktet du fremstillet kommer ud at godt som muligt i sidste ende. Ønsker du at læse mere om hvordan du som farmaceut, kan mindske din risiko for forurenede produkter, kan du med fordel læse med her.

Sørg for at du altid arbejder sterilt

Det første du bør være yderst opmærksom på, er selvfølgelig at de lokaler som der arbejdes i er sterile. Med sterile menes der at både du og det udstyr du bruger, skal være helt rent, på den måde undgår du at der kommer forkerte bakterier i medicinen.

En måde at holde dit arbejdsmiljø sterilt på, er blandt andet ved løbende at spritte af. Herudover kan du også selv overveje at gøre brug af både engangshandsker og mundbind. Ved blandt andet at bruge mundbind, sikre du at der ikke kommer bakterier fra dig selv ned i det produkt du er ved at fremstille.

Anskaf dig en farmaceutisk metaldetektor

Det næste du kan overveje, er at gøre brug af en farmaceutisk metaldetektor. Fordelen ved en sådan maskine er at den kan finde fremmedlegemer i dine produktet hurtigt og effektivt. På den måde kan du sikre dig at alt er som det skal være, før du går videre med produktionen af de medicinske produkter. Har du ikke allerede en farmaceutisk metaldetektor, kan du finde en lang række forskellige godkendte Farmaceutiske Metaldetektorer ved at klikke her.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.