Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Lyder du af hårtab?

16. april 2021

Content DKHøje tindinger kan være meget frustrerende for langt de fleste danskere og hvis du er meget ked af dit begyndende hårtab, så er det også noget du bør gøre noget ved. Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd til, hvad du kan stille op med dit begyndende hårtab.

Tag en snak med din læge

Det er først og fremmest en rigtig god idé at tage en snak med din læge, hvis du er meget ked af dit begyndende hårtab og dine høje tindinger.

Din læge kan finde ud af, hvorvidt der er noget mere alvorligt galt, siden du er i gang med at tabe dit hår.

Det sker sjældent, men det kan jo være at du har en form for sygdom der gør, at du er i gang med at tabe dit hår. Og i så fald er det så absolut noget, du gerne vil have at din læge undersøger med det samme.

De fleste mennesker begynder at tabe håret på et eller andet tidspunkt, og det er en meget naturlig proces. Så hvis du er lidt oppe i årene skal du altså ikke have alarmklokkerne i gang. Men derfor kan det nu stadigvæk være meget frustrerende at begynde at miste ens hår.

Din læge kan eventuelt henvise dig til nogle andre læger, som kan give dig nogle hjælpemidler til at forhindre dit hårtab. Det er derfor stadigvæk en god ide lige at takke en snak med din personlige læge, da denne bedst muligt kan hjælpe dig videre i systemet.

Kan du finde naturlige hjælpemidler?

Hvis du allerede har taget en snak med din læge og han eller hun ikke rigtig kan hjælpe dig, så kan man godt begynde at blive en smule desperat. Kan naturlige hjælpemidler virke?

Der er nogle mennesker der rapporterer, at bestemte naturlige hjælpemidler godt kan hjælpe dem. Du kan eventuelt prøve at kigge inde på nogle forskellige grupper og forums på nettet, hvor folk skriver sammen omkring deres begyndende hårtab. Er der nogle naturlige hjælpemidler, som de rigtig godt kan lide?

Når det lige kommer til naturlige hjælpemidler, så er der som regel ikke noget i vejen for at tage disse. Hvis du har adgang til en helsekostbutik lige i nærheden, så kan du købe nogle naturlige hjælpemidler.

Hvis du er meget ked af dit begyndende hårtab, så kan det være at du skal i gang med at overveje at få en paryk.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.