Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Alt du skal vide om botox behandlinger

26. maj 2021

Content DKOvervejer du at få en botox behandling? Så er du landet det rette sted. I denne artikel bliver du nemlig klogere på, hvad en botox behandling indebærer, og hvilke steder du kan få botox. Du bliver også klogere på, hvad det er, botox gør, og hvad giften indeholder. I dag vælger flere og flere mænd og kvinder nemlig at gøre op med rynkerne og det trætte udseende til fordel for et opstrammet og forynget udseende.

I takt med at kosmetiske behandlinger er blevet mere accepterede i Danmark og verden over, er der mange grunde til at overveje behandlingsformen. Særligt hvis du længe har tænkt på at gøre noget ved den bekymringsrynke, du i lang tid har været træt af.

Hvad indebærer en botox behandling?

Som du sikkert er bekendt med, er botox den foretrukne gift til en rynkebehandling. Det skyldes blandt andet botoxs evne til at forhindre ansigtsmusklerne i at trække sig samme. Ser vi lidt tilbage i tiden, har botox førhen været anvendt som lægemiddel til muskelspasmer. Først i 1980'erne fik mange øjnene op for, at botox også kunne bruges i kosmetiske sammenhænge.

Botox fik efterfølgende stor succes og blev sidenhen godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder. I dag tilbyder de fleste kosmetiske klinikker botox behandling. Men hvad er det helt nøjagtigt, botox indeholder? Botox kaldes også for botulinum toxin - det vil sige, at botox er et gift og herunder en type A. Du kan få botox til bekymringsrynker, botox til øjenbryn, botox til øjne, botox til pande, læber og andre steder.

Giften har en muskellammende effekt, der blokerer nervernes evne til at sende meldinger til de andre muskler. Det vil sige, at musklerne ikke længere kan trække sig sammen. I sidste ende bliver huden derfor udglattet, fordi de ansigtsmuskler, der ligger under huden, bliver lammet under botox behandlingen.

Det er forskelligt fra botox behandling til botox behandling, hvor lang tid den tager. Dog kan du forvente mellem 10 til 15 minutter afhængig af klinikken, og hvor i ansigtet du skal have behandlingen. Resultaterne vil typisk være synlige efter tre til otte dage, men der kan gå op til tre uger, før du kan se den fulde effekt. Derfor er det vigtigt, at du væbner dig med tålmodighed efter behandlingen.

Botox behandlinger i København

Bor du i København og omegn, har du mulighed for at få en botox behandling i dit lokale område. Ifølge en artikel fra DR er antallet af københavnere, der får botox, faktisk særligt stigende. Efterspørgslen stiger markant, og derfor er markedet for skønhedsindgreb i øjeblikket stort. Derfor vil du også møde mange forskellige kosmetiske klinikker, som hver især kan tilbyde botox behandling til forskellige priser.

Botox behandlings-priser afhænger blandt andet af, hvor i ansigtet du ønsker botox. Som udgangspunkt kan du forvente en minimumspris på omkring 550 kroner, men priserne varierer meget. Dog vil du få nærmere information efter den indledende konsultation, som mange steder er gratis og uforpligtende.

Her får du desuden en betænkningstid på cirka 48 timer, hvor du kan overveje, om du har mod på at få en botox behandling. Husk, at det er dit valg, og at det er dig, der vurderer, om du har behov for behandlingen eller ej.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.