Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Guide til tandlæge: Hvad skal du overveje, når du vælger klinik?

07. juli 2021

Content DK

Går du med tanker om at finde en ny tandlæge? Det kan være svært at finde ud af, hvilken tandlæge du skal vælge, og hvad du skal lægge vægt på, når du går i gang med at undersøge de forskellige tandlæger i dit område.

Tandlægevalget kan derfor blive udskudt, indtil du står med et alvorligt problem, men det er en fordel at have set på de forskellige klinikker inden og valgt en, der passer til dig. I det følgende kan du finde forslag til ting, det er værd at overveje, når du skal finde din nye tandlæge.

Hvad forventer du af din tandlæge?

For at du kan finde den bedste tandlæge til dig og dine behov, så skal du selvfølgelig se nærmere på, hvad disse behov er. Hvis du ikke tidligere i dit liv har haft store problemer med dine tænder, så har du måske kun brug for din tandlæge til et årligt tjek. I så fald kan det være, det er beliggenheden, der er det vigtigste, og ikke priserne.

Hvis du derimod ved, du har haft eller får brug for megen hjælp, så kan det være, du gerne vil være mere opmærksom på priserne. Eller måske på at finde en klinik, der har tandplejere, du føler dig tryg ved. Det kan også være, du er på udkig efter - eller i gang med - en kosmetisk tandbehandling og derfor skal bruge en tandlæge, der kan hjælpe dig videre med det.

Find en klinik i nærheden af dig

I modsætning til læge, så er det ikke et krav at vælge tandlæge, når du flytter. Du kan vælge at beholde den tandlæge, du allerede har, hvis du er glad for dem, men det er som regel at foretrække at have en tandlæge, der ligger i nærheden af dit hjem.

Hvis du gerne vil have en tandlæge, du kan beholde, selv hvis du flytter til en ny landsdel, så kan du overveje at vælge en klinikkæde, der har tandlæger mange forskellige steder i landet. Godt Smil tandlægerne har for eksempel 30 tandklinikker i Danmark, og det bør derfor være muligt at finde en af deres klinikker i nærheden af dig.

En investering i dine tænder er en investering i dit helbred

Der er mange fordele ved at gå regelmæssigt til tandlæge. Det er derfor, det er værd at bruge tid på at vælge en tandlæge, du økonomisk kan overkomme at besøge og som du er tryg ved at skulle bruge.

Et årligt tandtjek er med til at holde dine tænder i god stand. Tandlægen vil både rense dine tænder og tjekke for blandt andet huller og paradentose. Det er når tandproblemer får lov at stå til og vokse sig store, at de begynder at blive både dyre og besværlige. Med et tandtjek om året er du sikret, at langt de fleste problemer bliver opdaget i god tid, og det betyder at dine tænder holder sig stærke og sunde langt hen i dit liv.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.