Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Gør disse ting, og du vil få bedre hud

12. august 2021

Content DK

Det siges at huden er udgør kroppens største organ! Huden afspejler på mange måder vores livstilsvaner - på både godt og ondt. Hvis du er en der går meget op i at leve og spise sundt samt dyre motion er det en stor plus. Hvis du derimod spiser for meget junkfood, ryger og dyrker ikke nok motion, er det naturligvis en minus, som vil afspejle sig i huden.

For at få bedre hud, vælger nogen at få filler til rynker, men der er naturligvis andre måder som du kan få en sund hud. Disse muligheder vil jeg gennemgå i denne artikel. De er faktisk ret simple, de kræver bare, at du er disciplinerede, og gør det dagligt.

Spis frugt og grønt

Det lyder muligvis kliché, men det holder stik. Ved at spise sundt og få en masse vitaminer og mineraler i din daglige kost, gør du din krop en stor tjeneste. Kroppen har brug for disse for at fungere optimalt og hele cellerne i din krop. Din hud drager naturligvis nytte af, at din krop fungerer optimalt, samt får tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler.

Det er derimod ikke godt, hvis ikke du får nok vitaminer og mineraler gennem din kost, og i stedet spiser for meget junkfood. Der vil nemlig ikke gå ret længe, før det begynder at vise sig på din hud. Det vil for mange vise sig i form af bumser og akne - for andre vil det vise sig i form af fedt.

Udover at spise sundt er det vigtigt at du får nok vand i din kost. Vand er med til at sikre at vitaminerne og mineralerne bevæger sig optimalt i kroppen, og bliver leveret til de rigtige steder.

Udfase usunde livstilsvaner

Det er forskelligt fra person til person hvad der præger deres sundhed. Nogle mennesker ryger eksempelvis smøger, og smøger er blevet vist til at forhaste forældelse. Det kommer til udtryk gennem f.eks. rynker.

Kronisk drikning af kaffe kan muligvis også bidrage til forældelse. Det gør det ved at hæmme produktion af DHEA - et af kroppens vitalitets hormoner der bl.a. sørger for, at du ser ung og rask ud. Dette er dog diskutabelt afhængigt af hvad for noget research du undersøger. Mange har det med at spise usundt. Det er okay at spise usundt en gang i mellem, men hvis du vil opnå optimal hud er det en god idé at prøve at spise sundere i stedet.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.