Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Overvejer du at begynde at tage vitaminer? Læs mere om fiskeolie her

24. august 2021

Content DK

For langt de fleste mennesker, er det godt med et tilskud af nogle af de vitaminer, som findes på markedet i dag. Herunder gælder særligt fiskeolie. Fiskeolie er godt for en masse ting i din krop, og du er måske selv ved at få øjnene op for, at det kan være en god idé for dig og din familie at supplere med fiskeolie. Men hvad er det egentlig godt for? Hvor finder du det bedste fiskeolie?

Generel info om fiskeolie

Vi kan først komme med lidt introducerende info om fiskeolie er det, der også kaldes omega-3 fedtsyrer. Disse kan du også få ved at spise fisk. Men hvis du er opmærksom på, at du og din familie ikke spiser så meget fisk, så er det en god idé at supplere med fiskeolie tilskud. Omega-2 fedtsyrer har mange positive effekter. Det gælder både på stofskiftet, blodomløbet, hjertet og modvirker faktisk fremkosten af mange forskellige sygdomme.

Du skal naturligvis være sikker på, at når du køber fiskeolie tilskud, at du får de bedste. Her kan du kigge på fiskeolie test. Her kan du se på, hvordan forskellige fiskeolie tilskud bliver vurderet, og hvorfor de bliver rangeret, som de gør.

Sund kost

Du er måske også opmærksom på din kost, fordi den er også helt essentielt til at få alle de gode vitaminer. Du tænker muligvis også, at du ikke behøver forskellige vitaminer og kosttilskud, fordi du spiser sundt og varieret. Men det er faktisk ikke sikkert. Det er naturligvis kun godt, at du spiser sundt og varieret, men du kan sagtens få brug for forskellige tilskud.

Hvis du er begyndt at føle dig meget træt og ikke har så meget overskud, kan du få en blodprøve hos din læge, hvor du kan få et billede af, hvad du mangler for at få det godt.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.