Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Sådan vælger du privathospital til din næste kosmetiske behandling

16. august 2021

Content DK

Hvis du overvejer at få foretaget en kosmetisk behandling, så kan du nok allerede nikke genkendende til at det ikke kan være hvor som helst at denne behandling skal udføres, men hvordan vælger du egentlig det rette privathospital til formålet?

Kom til at føle dig godt tilpas i egen krop

Det er for nogle en grænseoverskridende situation at fortælle andre at man ønsker en kosmetisk behandling, fordi vi hele livet har hørt at det er vigtigt at elske sin krop som den er. Dette hjælper dog ikke de personer der faktisk går hver dag og er kede af at de ser ud som de gør og man kan så spørge sig selv, hvorfor man dog skulle holde sig tilbage fra at føle sig tilpas i egen krop, når nu vi lever i en verden hvor der findes muligheder.

Med det samme at der er tale om kosmetisk behandling, vil man ikke kunne få dækket udgifterne der er forbundet med behandlingen, af staten. Det kan derfor kun være muligt at fuldføre behandlingen ved at finde et privathospital der udfører den ønskede behandling.

Du er i trygge hænder hos Adeas

Der findes mange former for kosmetisk behandling. Den vi nok har hørt mest om, er brystoperation, hvor man enten får reduceret eller forstørret brysterne, hvis ikke der bare er tale om et brystløft. Disse behandlinger vil ikke blive godkendt som betalt af det offentlige, fordi det anses for at være i et kosmetisk øjemed. Du skal derfor finde et privathospital der kan klare din behandling.

Når du vælger dit privathospital, er det vigtigt at du undersøger hvad tidligere klienter har at sige om stedet og det kan også være betryggende at vide at den kirurg der skal føre kniven, har den rette erfaring med de bedste resultater efterfølgende. Hos Adeas er du sikker på at være i trygge hænder.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.