Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Sådan kan du forberede dig til et klinikbesøg

22. oktober 2021

Content DK

Hvis du går og overvejer at blive behandlet på en klinik, eller du allerede har besluttet dig for hjælpen, er det altid en god idé at planlægge og forberede dig på besøget. Her får du nogle forslag til, hvordan du kan give dig selv nogle gode forudsætninger.

Få en konsultation

Inden du beslutter dig for en behandling eller operation og booker en tid, er det en god idé at starte med at konsultere dig med klinikken og de professionelle.

Sørg for at få spurgt ind til behandlingen og de forskellige steps, så du ved, hvad der skal foregå. Dermed kan du blive klogere på et evt. indgreb og opfølgning samt få gode råd til, hvordan du bedst passer på dig selv efterfølgende. Så er du godt klædt på med de oplysninger, som du har brug for, for at forberede dig og din krop.

Det kan fx være, du får brug for at tage fri fra arbejde i noget tid efter, mens du heler, måske skal du faste i tiden inden eller lignende.

Transport til og fra klinikken

Hvis klinikken ligger et godt stykke fra dig, kan du med fordel få arrangeret transport derhen og derfra efterfølgende. Det kan komme an på, hvor omfattende din behandling er. Måske kender du en, som kan køre dig? Eller lej en bil, ring efter en taxi, eller benyt dig af offentlig transport.

Tag en ven eller familiemedlem med

På nogle klinikker er der et venteområde for pårørende. Det kan være godt at have en, der står dig nær, med, som er der for dig og kan give dig støtte. Selvom det ikke er sikkert, at du kan få lov til at tage din ven eller mor med ind til selve behandlingen, kan de måske give dig nogle gode råd og vende situationen med dig.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.