Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Find en hudplejerutine, som fungerer for dig

09. december 2021

Content DK

Selvom hverdagen sommetider kan være travl, er det stadig vigtigt, at du finder tiden til at pleje din hud. Det er nemlig super vigtigt at tage sig godt af sin hud, så den kan forblive flot og sund. Det er også vigtigt at finde en hudplejerutine, som passer til præcis din hud. Det kan være en god ide at finde ud af, hvilken hudtype man har, så man kan finde de helt rigtige hudplejeprodukter.

Måske du er kosmetolog, og har din helt egen skønhedsklinik? Find produkter inden for professionel hudpleje til din klinik her. Læs videre i denne guide for at finde ud af, hvordan du finder en god hudplejerutine, som fungerer for dig og din hud.

Find først ud af, hvilken hudtype du faktisk har

Når du skal finde en hudplejerutine som passer godt til dig og din hud, er det vigtigt først at finde ud af, hvilken hudtype du rent faktisk har. Hvis du er i tvivl, kan du gå til en professionel, så du kan få et helt præcist svar.

Når du først ved hvilken hudtype du har, kan du begynde at finde produkter, som er beregnet til denne hudtype. På den måde vil produkter nemlig være mere effektive, end hvis du bruger nogle, som ikke er lavet specielt til din hudtype.

Find en rutine, som du kan lide

Når du først har styr på din hudtype og har fundet nogle gode hudplejeprodukter, er det tid til at finde frem til den rutine, som passer bedst til dig. Det kan være en god ide at prøve forskellige produkter af, så du kan finde ud af, hvilke der er bedst for din hud.

Husk både at rense din hud når du står op om morgenen, men også inden du går i seng om aftenen. På den måde finder du altså en hudplejerutine, som fungerer for dig.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.