Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Lav en spinningtræning derhjemme

01. december 2021

Content DK

Er du ikke typen, der er glad for holdtræning, men er du alligevel imponeret over resultaterne af spinning?

Spinning er et fedt koncept, hvor du virkelig få pulsen op på max i et stykke tid, og de forskellige intervaller, kroppen bliver tvunget til at komme igennem, får virkelig din kondition til at udvikle sig i en positiv retning. Mange synes samtidig, det er en sjov måde at få motion på, og sørger man for, at der kører noget fedt musik til, der understøtter den gode stemning, bliver det hele endnu sjovere.

Hvis du alligevel ikke har lyst til at melde dig ind i et fitnesscenter og sidde i lokalet og svede igennem sammen med 15 andre mennesker, kan du overveje, om du i virkeligheden skal ud at investere i en spinningcykel, der kan stå derhjemme. Du kan med lidt planlægning få det lige så sjovt af træningen derhjemme, og der findes adskillige programmer online, så du ikke selv behøver planlægge al din træning.

Få hele familien med på bølgen

En spinningcykel kan sagtens bruges af mange forskellige. Med justerbar højde på sadlen kan de fleste være med, så alle kan få lidt motion. Det kan være en rigtig fed motivationsfaktor, for så kan I løbende give hinanden et skub i ryggen i den rigtige retning og holde jer oppe, hvis der er en, der ikke helt orker at træne den dag.

Det kan samtidig give et lille element af konkurrence, hvis I for eksempel kigger på, hvem der har cyklet længst eller taget flest omgange i en træning. Hvis konkurrenceelementet ikke er noget, I synes skal spille ind, kan I sørge for bare at hjælpe hinanden med at finde eller lave programmer, der passer godt til den enkelte, så alle får en tilpasset træning, der tager hensyn til alder, kondition og eventuelle skader, man måtte have med sig.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.