Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

4 uundværlige produkter til dig, der vil passe og pleje dit ansigt

10. februar 2022
4 uundværlige produkter til ansigtspleje

Content DK

De fleste kvinder er interesseret i at have en smuk hud. Det gælder ikke mindst huden i ansigtet. Det kan imidlertid være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige ansigtsprodukter, der findes på markedet, og derfor har vi lavet denne oversigt med fire forskellige, som vi synes, at du som minimum bør kende til.

Ansigtscreme

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at ansigtscreme er et vigtigt middel til at opretholde hudens naturlige elasticitet og blødhed. Ansigtscremens primære formål er at holde huden fugtig, så den ikke bliver tør og irritabel. Ofte deler man den op i to kategorier; en dagcreme samt en natcreme. Hver af de to cremer har hvert deres formål. Dagcremen skal hjælpe huden med at modstå dagens strabadser, mens natcremen har til opgave at nære og pleje din hud.

Øjencreme

Man kan argumentere for, at øjencreme også er en form for ansigtscreme, men vi vælger alligevel at sondre mellem de to produkter, da der er væsentlige forskelle. Øjencremens primære formål er således ikke at fugte huden, men derimod at mindske mørke render, uønskede linjer samt forebygge rynker omkring øjnene. Cremen er selvfølgelig fremstillet således, at den tager særligt hensyn til den ekstra tynde hud, der er omkring øjnene.

Solcreme

Et tredje produkt, der er mere eller mindre uundværligt, når det kommer til ansigtspleje, er solcreme. Bruger du ikke solcreme i ansigtet, når du er eksponeret overfor solens skadelige UV-stråler, kan al anden ansigtspleje i sidste ende være ligegyldig, da UV-strålerne kan skade din hud i ansigtet så meget, at det ikke kan rettes op med de øvrige ansigtsplejeprodukter.

Smartest er det dog at kombinere den bedste solcreme ansigt med de bedste produkter indenfor de øvrige kategorier, da du på den måde får det bedste fra alle verdener, og dermed også det bedste resultat.

Ansigtsserum

Det fjerde og sidste produkt på vores liste er ansigtsserum. Ansigtsserum er et særligt hudplejeprodukt, som anvendes umiddelbart efter, at du har renset din hud; dvs. inden at du påfører fugtighedscreme. Det indeholder en række gode stoffer, som trænger hurtigt ind i huden og aktiverer pleje heraf.

Ansigtsserum kan ses som et kraftfuldt og effektivt supplement til din ansigtscreme, og hjælper til at sætte fart på din ansigtspleje. Sørger du for regelmæssigt at bruge ansigtsserum sammen med de øvrige produkter, vi her har nævnt, kan du dermed også se frem til de bedste resultater!

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.