Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Få hvidere tænder med professionel tandblegning

21. februar 2022

Content DK

At få hvidere tænder er et af de ønsker de fleste danskere har haft i tankerne, men som de yderst sjældent har fået noteret på ønskelisten eller i ønskeskyen, når der spørges ind til ønsker i forbindelse med jul og fødselsdag, men heldigvis behøver man ikke at vente på tilskud til tandblegning for det hører under en helt almindelig kosmetisk behandling hos de fleste tandlæger.

Undgå at ødelægge din emalje og få mere misfarvede tænder end før Tandblegning har ikke været så normalt at gøre i førhen, som det er den dag i dag. Vi skal ikke mange år tilbage, hvor tandblegning handlede om at man var forfængelig hvis tænderne egentlig ikke havde så meget misfarvning for andres øjne og ellers var en farlig sag. Mange skjulte hvis de ønskede en tandblegning og desværre har mange også nået at købe et hjemmetandblege-kit, der nærmere har ødelagt emaljen og skabt mere misfarvning end hvad det gavnede.

Nordsjællands tandlægecenter klarer dagligt denne form for kosmetiske behandlinger, og her er der tale om at du roligt kan læne dig tilbage i tandlægestolen for at komme skridtet videre til de hvidere tænder, som du ønsker dig. Der findes stadig de knap så smarte og billige tandblegnings-kit som du kan købe på diverse hjemmesider, men for at sikre dig et resultat der vil forbedre dit smil, bør du overveje at benytte dig af en erfaren og professionel fagperson.

En professionel behandlingsform der stort set kan klares hjemmefra

Mange kosmetiske behandlinger er nogle behandlinger der kræver, at du skal have en form for kur eller på en eller anden måde skal gentage behandlingen flere gange efter første behandling, for at få de bedste resultater. Dette er også tilfældet i forhold til korrekt tandblegning, men det behøver ikke at betyde at det bliver dyrt for dig fordi du skal forbi tandlægen mange gange indenfor en kort periode - for det skal du ikke.

Når du vælger at få en behandling hos f.eks. Nordsjællands tandlægecenter, er det nødvendigt at du i første omgang får en forundersøgelse, da det ikke er alle tænder der vil respondere lige så effektivt på en tandblegning. Dine tænder skal altså være misfarvet korrekt om man så må sige og du vil også skulle komme i egen høje person, før at tandlægen kan give dig en helt korrekt skinne til blegningen, der passer på dit tandsæt.

Herefter kan man dog slippe for flere besøg i tandlægestolen i de næste par år og det er altså ikke sådan at du skal tømme din kalender hver uge for at komme afsted og få en professionel tandblegning hos din tandlæge. Du kan klare det hele derhjemme efter dit tandlægebesøg.

Få skræddersyet skinne og gel

Når du har været afsted hos din tandlæge, for at få undersøgt dit tandsæt og misfarvningens årsager, laves der denne skinne til dine tænder, som du skal benytte nogle gange efterfølgende. Skinnen får du sammen med blegningsgel som du skal dryppe i skinnen, inden du sætter skinnen på dine tænder.

Det er helt og aldeles en smertefri proces og det er desuden for rigtig mange en god investering, for når man først har fokus på om man har grimme tænder, så stopper kroppen helt automatisk med at smile af sig selv.

Smil gør noget ved dit sind og det kan derfor sagtens tænkes at du måske også har kunne mærke at du har haft mindre lyst til at være social eller at du har været utrolig bevidst om kun at smile med lukket mund og derfor har været udmattet når du har været ude fra dit trygge hjem.

Behandlingen koster ikke meget mere end det billige skrammel du desværre let kan få adgang til online forskellige steder. Det er dog en ærgerlig ting, hvis du vælger at spare de basseører der kan være at spare og i stedet får ødelagt din emalje med den forkerte behandling.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.