Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Få lækkert sengetøj derhjemme

23. marts 2022

Det er altid en god idé at forkæle sig selv, men i en stresset hverdag kan det være svært at huske og prioritere. Mange gange blive selve koordineringen for besværlig, hvilket betyder at ens spa dag eller wellnes tur nemt kan blive udskudt eller glemt. Det er dermed vigtigt at huske luksus og velværd i vores hverdag, så vi hver dag gør noget godt for os selv. Det behøver ikke altid være dyrt og besværligt, det kan være en gå tur i det gode vejr, en lækker kop kaffe, en tur ned og træne eller 10 minutters meditation. Har du brug for mere luksus og velværd i din hverdag, så start i det små.

Købe dig til luksus

Udover alle disse små hverdagsting, som du bestemt bør gøre hver dag eller så ofte som muligt, så er det selvfølgelig også altid en god idé at forkæle sig selv noget lækkert. Måske er der en creme eller taske, som du har kigget på længe, som endelig skal hjem til dig og bo eller den månedlige tid hos kosmetologen, som ordner dine negler. Det kan også være, at du ønsker at være omgivet af luksus og velværd 6-8 timer om dagen ved køb af kvalitets sengetøj. Det er måske ikke noget, man tænker så meget over, men sundhedsstyrelsen anbefaler at et voksent menneske sover i gennemsnit mellem 6-8 timer i døgnet og i disse timer, kan du lige så godt være omgivet af lækkert sengetøj.

Kvalitet som hos klinikkerne

Hvis du nogensinde har været hos en privatklinik for at få fortaget en skønhedsoperation eller behandling, så vil du ofte opleve nogle lækre produkter og behandlinger, og her er sengetøjet inden undtagelse. Det lækre sengetøj, som man kender fra klinikkerne, kan du få hjem på din egen dyne. Tænk hvor dejligt du må have det med velværd omkring kroppen hver nat.

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.