Brystoperationer

Spar penge på brystoperationer hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om brystoperation

Test dig selv: Er du klar til en brystforstørrende operation?

Der findes rigtig mange forskellige typer af brystoperationer, og det er derfor næsten umuligt at skabe sig et overblik over de mange muligheder, hvis man går og ønsker sig en brystoperation. Af de mest gængse brystoperationer kan nævnes brystforstørrelse, brystløft og brystreduktion, og de foretages alle baseret på forskellige behov og ønsker til en brystoperation. Der er nogle former for brystoperationer, det kun er kvinder der får, nogle brystoperationer man kan få tilskud fra det offentlige til, mens nogle brystoperationer er nødvendige for at genskabe en kvindes følelse af femininitet og selvværdsfølelse. Herunder gennemgår vi en række af de mest almindelige brystoperationer, og forhåbentligt får du et bedre overblik, hvis du tumler med idéen om at få en brystoperation.

Brystforstørrende operation

En brystforstørrende brystoperation er en af de mest almindelige former for brystoperationer, og kan enten foretages ved hjælp af brystimplantater eller ved hjælp af indsprøjtning af dit eget fedt. Der er rigtig mange unge piger, der ønsker at få denne type brystoperation, enten fordi de føler at de har for små bryster, fordi de er uens i størrelse eller fordi de er asymmetriske - og dette kan en brystforstørrende brystoperation ofte rette fuldstændig op på. Nedenfor vil vi gennemgå de to typer af brystforstørrende brystoperationer, og de typer af implantater, der anvendes til denne slags brystoperation.

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse med implantater er den mest anvendte type af brystforstørrende brystoperationer, og det er især denne type der udføres herhjemme. Mange kvinder benytter sig af denne type brystoperation, fordi de er lede og kede af deres bryster. Med en brystforstørrende brystoperation med implantater, kan man gå en eller flere BH-størrelser op, og man kan vælge imellem silikone eller saltvandsimplantater. man skal også overveje, om man vil have naturligt udseende bryster med dråbeformede implantater, eller de mere prangende runde - men det er altsammen noget man kan diskutere med kirurgen, når man alligevel snakker om ens brystoperation.

Silikonebryster

Når kvinder vælger at få en brystforstørrende brystoperation, vælger de fleste at få silikonebryster. Dette gør de fordi en brystforstørrende brystoperation med silikone både kan give større og meget naturligt udseende bryster, end for eksempel saltvandsimplantater kan. Man skal dog være opmærksom på, at priserne for denne type brystoperation svinger meget, alt efter hvor man får den foretaget og hvilken kirurg der står for brystoperationen. Hvis du ønsker at få større bryster ved hjælp af silikoneimplantater, så er det vigtigt, at du undersøger dine forskellige muligheder først, før du vælger den klinik der skal udføre din brystoperation.

Brystimplantater

Når du får en brystforstørrende brystoperation med implantater, er det vigtigt at du kender dine valgmuligheder. Du kan vælge mellem brystimplantater af silikone eller saltvand til din brystoperation, og derudover kan du vælge om de skal være dråbeformede eller runde. Du skal også vælge hvor store de skal være, så du får det ønskede resultat ud af din brystoperation.

Silikoneimplantater

Hvis du overvejer en brystforstørrende brystoperation med implantater, kan du her læse mere om hvilke modeller der findes, via hvilke indgreb du kan få implantaterne sat ind og hvad der ellers er værd at vide om silikoneimplantater i forbindelse med brystoperationer.

Brystforstørrelse med indsprøjtning af fedt

Denne type brystoperation er forholdsvis ny, og foregår ved, at du får sprøjtet dit eget fedt ind i dine bryster. Fedtet fjernes fra et andet sted på din krop, typisk fra dine mave, ryg eller lår. Fordelen ved denne brystoperation er, at ved at få større bryster ved hjælp af dit eget fedt, undgår du fremmedlegemer som silikone- eller saltvandsimplantater, som ellers er nødvendige ved en brystforstørrende brystoperation.

Brystløft

Dette er endnu en af de mest anvendte brystoperationer, og brystløftet kombineres ofte med en brystforstørrelse. Det er meget almindeligt at få denne brystoperation efter et vægttab eller en periode med graviditeter og amning, da mange kvinder oplever, at deres bryster er blevet slappe og hængende. Ved en brystoperation kan man løfte og ændre brysternes facon og fjerne overskydende hud og fedt, så de igen ser pæne og naturlige ud.

Brystreduktion kvinder

Brystreduktion til kvinder er en af de få brystoperationer, som man kan få tilskud til af det offentlige. Det skyldes ofte, at kvinderne lider af ondt i ryggen, ondt i nakken, ondt i skuldrene og af spændingshovedpine, og det er derfor en meget ønskværdig brystoperation for visse kvinder. Brystoperationen kan både hjælpe på for store bryster, men også hvis det ene bryst er markant større end det andet.

Brystreduktion mænd

Dette er den eneste brystoperation, der udføres på og ønskes af mænd. Nogle mænd lider af gynækomasti, der gør at brysterne vokser og får en kvindelig form. Gynækomastien kan skyldes overvægt, hormonel ubalance, sygdom eller bivirkninger fra indtagelse af medicin, hvilket kan skabe behovet for en brystreducerende brystoperation. Ved hjælp af denne brystoperation, kan man fjerne noget af det overskydende fedt- og kirtelvæv fra mandens bryster, og derved forsøge at genskabe hans følelse af mandighed og selvtillid.

Brystrekonstruktion

Dette er en af de sjældent sete brystoperationer, da den ofte kun foretages i forbindelse med sygdom eller ulykke. Hvis man har haft brystcancer eller har mistanke om at man har brystkræft, kan en brystrekonstruktion være den eneste mulighed i forhold til en brystoperation. Man kan også have fået skadet sit bryst i en bilulykke eller lignende, og derfor vil man også kunne få glæde af denne type brystoperation. Ved hjælp af en brystrekonstruktion kan man få højnet sin selvværdsfølelse og følelse af femininitet efter et forløb med sygdom, sorg og smerter. Derudover er det den ene type brystoperation, hvor man næsten er garanteret tilskud fra det offentlige på forhånd, fordi man netop skal genskabe brystet fra bunden af under selve brystoperationen.

Brystoperationer generelt

Du kan vælge at få en brystoperation udført i en af de større danske byer, hvor der typisk er et større udvalg af klinikker der udfører brystoperationer, end der er i provinsen. Hvis du er i tvivl om hvor du kan få din ønskede brystoperation foretaget, kan udfylde kontaktformularen her på siden, så hjælper vi dig med at få den brystoperation, som du altid har drømt om.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.