Brystforstørrende operation

Spar penge på brystforstørrende operation hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om brystforstørrende operation

Antallet af kvinder der får en brystforstørrende operation er stigende både i Danmark og i resten af verden. Det er blevet mere almindeligt at få en brystforstørrende operation, hvis man er utilfreds med sine bryster.

Hvad kan en brystforstørrende operation ændre?

En brystforstørrende operation kan give dig de bryster, du drømmer om. Ved en brystforstørrende operation kan kirurgen ændre selve brysternes form og størrelse. Hvis dine bryster har ændret udseende på grund af amning eller alder, kan en brystforstørrende operation give dig nye flotte bryster. En brystforstørrende operation kan ligeledes være en mulighed, hvis dine nuværende bryster ikke er lige store, eller hvis du som følge af sygdom skal have rekonstrueret dine bryster.

Hvilken type implantater bruges til en brystforstørrende operation?

Det er mest silikoneimplantater der bruges til en brystforstørrende operation, da de giver et bryst der ser mere naturligt ud. Saltvandsimplantater bruges også sommetider til brystforstørrende operationer, men de har ikke samme egenskaber som silikonen.

Hvilke implantater kan jeg vælge til min brystforstørrende operation?

I forbindelse med en brystforstørrende operation kan du enten vælge dråbeformede eller runde implantater. De runde bruges som regel til at skabe større bryster, mens de dråbeformede ofte bruges til at rekonstruere brysterne under den brystforstørrende operation.

Hvordan beslutter jeg, hvordan mine nye bryster skal se ud?

Inden du får en brystforstørrende operation, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker om, hvordan de nye bryster skal se ud efter din brystforstørrende operation. Det kan være en god ide at kigge på billeder, som kan inspirere dig til din brystforstørrende operation, og du må meget gerne medbringe dem til din første konsultation, så du i samråd med kirurgen kan finde ud af, hvordan dine nye bryster skal se ud.

Kan jeg amme efter en brystforstørrende operation?

Du vil som regel kunne amme uden problemer efter en brystforstørrende operation, men sørg eventuelt for at drøfte emnet med kirurgen.

Hvordan foregår en brystforstørrende operation?

Før enhver brystforstørrende operation skal der være en konsultation. På nogle klinikker er det sygeplejersker, der tager sig af den vejledende samtale, mens det andre steder er kirurgen, der tager sig af både samtale, forundersøgelse og den brystforstørrende operation.

Hvor lang tid tager en brystforstørrende operation?

En brystforstørrende operation vil typisk tage 1-2 timer, hvor du vil være i fuld narkose. Efterfølgende skal du vågne af narkosen, hvilket gerne tager 2-3 timer, hvor du kan føle dig lidt groggy.

Forberedelser før den brystforstørrende operation

Den brystforstørrende operation foregår i fuld narkose, og derfor skal du ankomme til klinikken fastende. Hvis du er ryger, må du ikke ryge efter midnat natten op til din brystforstørrende operation. Du må gerne drikke vand og sukkerholdigt saftevand indtil 2 timer før mødetiden.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter en brystforstørrende operation?

Det er en god idé, at du arrangere afhentning og "pasning" lige efter den brystforstørrende operation. Du bør desuden påregne, at du ikke kan arbejde 1-2 uger efter din brystforstørrende operation, og hvis du har fysisk krævende arbejde, vil denne periode være længere. Det anbefales desuden, at du ikke dyrker sport eller anden form for hård fysisk aktivitet i 4-6 uger efter den brystforstørrende operation. Du kan dog sagtens gå ture og cykle, hvis du har lyst.

Hvor lang tid holder brysterne efter en brystforstørrende operation?

De fleste implantater holder i 10 år eller længere, hvorefter de skal udskiftes. Hvis der med tiden opstår komplikationer som følge af den brystforstørrende operation eller kroppen ændrer sig drastigt, for eksempel ved et større vægttab, kan det være nødvendigt med en ny brystforstørrende operation. Mange producenter yder desuden en garanti på deres implantater, til hvis de skulle gå i stykker.

Kan man undgå synlige ar efter en brystforstørrende operation?

Som ved alle andre operationer, er det umuligt at undgå ar efter en brystforstørrende operation. Kirurgen kan dog gøre meget for at mindske synligheden, ligesom du selv kan kan tage visse forholdsregler efter din brystforstørrende operation. Hvis kirurgen lægger snittet under brystet, kan arret fra den brystforstørrende operation blive mere synligt, end hvis snittet er lagt i armhulerne eller omkring brystvorterne. Du bør desuden undgå sol og solarium direkte på arret det første år efter din brystforstørrende operation.

Hvilke bivirkninger kan der opstå som følge af en brystforstørrende operation?

Der er altid risiko for bivirkninger, når man lader sig operere, og en brystforstørrende operation er ingen undtagelse. Det er dog ikke flertallet, der oplever længerevarende komplikationer. Hvis du overvejer at få en brystforstørrende operation med meget store implantater, er risikoen for efterfølgende bivirkninger noget større.

Kontrol efter en brystforstørrende operation

Med i den brystforstørrende operationens pris er efterfølgende konsultationer. Her kontrolleres, at alt er, som det skal være. Hvis der har været komplikationer som følge af din brystforstørrende operation, kan det være nødvendigt med flere kontrolbesøg.

Husk tålmodighed ved en brystforstørrende operation

Det kræver nogle uger, før du og din krop har accepteret implantaterne, og derfor er det ikke det færdige resultat, du oplever lige efter din brystforstørrende operation. Der kan være hævelser i brystet i op til tre måneder efter den brystforstørrende operation, hvilket er helt normalt. Du kan forvente at brystet bliver blødt og naturligt igen efter 3-6 måneder. Brystforstørrende operation i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Få din brystforstørrende operation i nærheden af hjemmet

Når du skal vælge en klinik eller et privathospital til en brystforstørrende operation, vil du måske umiddelbart gå efter en klinik, der ligger i nærheden af dit hjem. Der er flere fordele ved at få foretaget din brystforstørrende operation i nærheden af der, hvor man bor. Du skal nemlig tilbage til hospitalet i flere omgange - både på selve dagen for din brystforstørrende operation, men også inden, hvor du skal til en forundersøgelse og efterfølgende, når du skal til én eller flere opfølgende kontroller. Desuden er det en fordel, at du ikke skal rejse langt for at komme til den klinik som opererede dig, hvis der opstår komplikationer senere hen. Især hvis det er nødvendigt med endnu en brystforstørrende operation for at få et godt resultat.

Du skal føle dig i trygge hænder, når du beslutter dig for en brystforstørrende operation

I nogle tilfælde kan der dog være flere fordele i at vælge at få en brystforstørrende operation på et hospital lidt længere væk. Det gælder især, hvis du bor i en del af landet, hvor der kun er få hospitaler at vælge imellem.

Når det drejer sig om en brystforstørrende operation, er det vigtigt, at du føler dig i trygge hænder hos den kirurg, der skal lave dine bryster. Så for nogle betyder det at de hellere vil tage lidt længere væk, for at få din brystforstørrende operation udført af en bestemt kirurg på en bestemt klinik. På længere sigt glemmer du nok også hurtigt de ekstra timers transporttid, hvis du er glad for resultatet af din brystforstørrende operation, og føler at du blev godt behandlet. Omvendt kan en dårlig oplevelse sidde i kroppen længe og et utilfredsstillende resultat er svært at gøre om.

Få en brystforstørrende operation i København

København er den by i Danmark med det største udvalg af klinikker og privathospitaler, også når det kommer til brystforstørrende operationer. Priserne på en brystforstørrende operation i København svinger mellem cirka 25.000 og 40.000 kroner. Nogle af de klinikker der laver brystforstørrende operationer i København ligger inde i centrum, fx ligger der en klinik på Strøget, mens andre ligger lidt udenfor København i fx Hellerup og Søborg.

Få en brystforstørrende operation i Aarhus

Aarhus er det område med det næststørste udvalg af hospitaler, der udfører plastikkirurgi og brystforstørrende operationer. Priserne for en brystforstørrende operation i Aarhus svinger mellem cirka 30.000 og 40.000 kroner. I Aarhus kan du enten vælge at få en brystforstørrende operation i Aarhus midtby eller i nogle af de områder der ligger lidt udenfor centrum, såsom i Aarhus N eller Højbjerg.

Få en brystforstørrende operation i Aalborg

I Aalborg findes der et mindre antal klinikker, hvor du kan få lavet en brystforstørrende operation. Priserne for en brystforstørrende operation i Aalborg ligger mellem cirka. 35.000-40.000 kroner. Hvis du skal have en brystforstørrende operation i Aalborg, kan du enten vælge en klinik der ligger i centrum eller tage én, der ligger et stykke udenfor byen såsom i Skørping.

Få en brystforstørrende operation i Odense

I Odense findes der en række klinikker, hvor du kan få en brystforstørrende operation. Priserne for en brystforstørrende operation i Odense ligger mellem cirka 27.000 og 30.000 kroner. Hvis du skal have lavet en brystforstørrelse i Odense, kan du for eksempel vælge mellem Odense C og Odense M.

Brystforstørrende operationer i resten af landet

Det er selvfølgelig også muligt at få en brystforstørrende operation uden for de store byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense. For eksempel er findes der klinikker, der udfører brystforstørrende operationer i Roskilde, Esbjerg, Herning, Vejle og Viborg.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.