Nye bryster

Spar penge på nye bryster hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om nye bryster

Overvejer du at få nye bryster?

Det bliver mere og mere normalt i dag, at man får lavet nye bryster. Man kan både få nye bryster i form af større bryster, man kan få lavet sine bryster mindre, man kan få dem løftet eller man kan få lavet helt nye bryster, hvis man for eksempel har fået sine egne bortopereret. Her gennemgår vi nogle af de ting, der er vigtige at have in mente, når man overvejer at få nye bryster - det er nemlig ikke bare noget, man bare får.

Hvorfor få nye bryster?

Som nævnt ovenfor, er der forskellige grunde til, at man vælger at få nye bryster. Den hyppigste grund er stadig, at man ønsker at få større, nye bryster, fordi man synes, at ens egne bryster er for små. Overalt i dagens samfund mødes vi af afbillede bryster, der er store og svulstige, og som skaber mangen et ønske om nye bryster hos den enkelte kvinde. Det er som om, at samfundet ensstemmigt har vedtaget, at store bryster bør være normen, og mange føler det derfor som et samfundskrav, at man får nye bryster. Mange ønsker sig dog også nye bryster for deres egen skyld, måske fordi de føler sig ufeminine eller usikre på sig selv. Her kan nye bryster nemlig hjælpe på både selvtilliden og ens selvbillede.

Man kan også ønske sig nye bryster, hvis man ikke bryder sig om formen på sine naturlige bryster. Måske er de for store, for hængende, for slappe, for skæve eller for asymmetriske, og man ønsker sig derfor nogle nye bryster, som passer en bedre. Dette ønske om nye bryster kan også både skabes af en selv og af samfundet, og i visse tilfælde skabes ønsket om nye bryster af ens omgangskreds og partner. Man skal dog passe på med at få nye bryster, fordi andre end én selv ønsker det - det bliver sjældent nogle nye bryster, som man bliver glad for i længden.

En anden grund til at ønske sig nye bryster er, hvis man har fået sine egne bortopereret af den ene eller anden grund. Den hyppigste grund til at få bryster bortopereret, er selvfølgelig hvis man har haft brystkræft. Efter et forløb med brystkræft, ønsker mange kvinder at få nye bryster, netop for at genoprette deres selvtillid og deres billede af dem selv - her kan nye bryster være en gevaldig hjælp.

Hvad koster nye bryster?

Prisen for nye bryster varierer naturligvis rigtig meget, afhængigt af hvilken form for nye bryster, man gerne vil have. Hvis du gerne vil have nye bryster ved hjælp af en brystforstørrelse, kan dette koste alt mellem 25.000 og 50.000 kroner, mens et brystløft koster cirka 15.000-35.000 kroner. Du kan også få mindre, nye bryster for 30.000-50.000 kroner, og en hel brystrekonstruktion for 65.000-100.000 - men dette er ofte noget, som staten kan hjælpe med.

Kan jeg betale mine nye bryster på afbetaling?

Der er ret mange klinikker der samarbejder med forskellige låneselskaber, så du nemmere kan få dine nye bryster. Det kan for eksempel være selskaber som Sundhedskonto, Sparxpress og Dan-aktiv, som især specialiserer sig i lån til plastikkirurgiske indgreb som nye bryster. Der er altså ret gode muligheder for at få sine nye bryster på afbetaling, hvis du ikke lige har pengene i hånden.

Kan jeg få offentligt tilskud til mine nye bryster?

Det er desværre ikke alle brystoperationer man kan få offentligt tilskud til, det er faktisk kun de operationer, der afhjælper et reelt problem. Hvis du kun ønsker dig nye bryster af kosmetiske grunde, er der er altså ikke stor chance for, at du kan tilskud til dine nye bryster. Du kan altså slet ikke få offentligt tilskud til nye bryster ved hjælp af brystforstørrelse eller brystløft, da det er indgreb, som er 100 % kosmetisk betingede.

Til gengæld kan du få tilskud til en brystreduktion, hvis du får en henvisning fra din læge. Du kan få tilskud til dine mindre, nye bryster, hvis dine naturlige bryster giver dig smerter i ryggen, nakken og/eller skuldrene, og de ligefrem slider på din krop. Her vil nye bryster kunne hjælpe væsentligt på din livskvalitet og helbred, og derfor kan du få tilskud til denne type nye bryster. I sjældnere tilfælde kan man også få et offentligt tilskud til nye bryster, hvis man for eksempel er født med meget asymmetriske bryster, som tærer meget på en psykisk, og forhindrer én i for eksempel at tage i svømmehallen og træningscentret.

Den mest almindelige brystoperation at få tilskud fra det offentlige til, er hvis man skal have nye bryster ved en brystrekonstruktion. Denne operation opfattes sjældent som værende kosmetisk, og man får højst sandsynlig hele indgrebet betalt af staten, hvis man har fået et eller begge bryster bortopereret i forbindelse med brystkræft. For de fleste er det nemlig direkte utænkeligt, at leve videre uden nye bryster.

Kan jeg få tilskud fra det private til mine nye bryster?

Det er desværre meget sjældent, at den private sygesikring vil give tilskud til nye bryster. Dog kan man få et lille tilskud til sin brystreduktion, hvis man beviseligt står på det offentlige venteliste og til nye bryster ved en brystrekonstruktion, når denne er udført.

Hvor kan jeg få mine nye bryster henne?

Du kan få dine nye bryster stort set overalt i dagens Danmark. Du kan få nye bryster hos det offentlige, hvis du får en henvisning fra din læge, eller du kan få hos det private. Hos det private kan du både få nye bryster, hvis du selv ønsker at betale, eller hvis du står i kø til det offentlige, og gør brug af det frie sygehusvalg. Du kan selvfølgelig især få nye bryster i de større danske byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense, men også i de mindre byer som Brøndby, Herlev og så videre.

Det er selvfølgelig også muligt at få nye bryster i udlandet, det er bare mere risikabelt, end at få nye bryster herhjemme. Herhjemme har du mulighed for at klage og få erstatning, hvis du ikke er tilfreds med dine nye bryster, og du kan komme til opfølgning på dine nye bryster hos kirurgen. I udlandet har du sværere ved at få noget rettet, hvis du er utilfreds med dine nye bryster, og du har meget sværere ved at få erstatning, hvis dine nye bryster er helt forkerte.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.