Silikonebryster

Spar penge på silikonebryster hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om silikonebryster

Test dig selv: Er du klar til en brystforstørrende operation?

I 1962 fik den første kvinde i historien silikonebryster, og tendensen med at få silikonebryster bredte sig hurtigt blandt topløse dansere, modeller og strippere, som tjente penge på at have en perfekt barm. Efterhånden fulgte flere filmstjerner og popmusikere efter, og de fyldige silikonebryster gik verden rundt, når film og tv blev sendt ud til verdens tv-seere.

Silikonebryster blev tilgængelige for alle

I dag er det blevet temmelig almindeligt at have silikonebryster, og det er ikke længere en luksus, som kun er forbeholdt kendte mennesker. Der findes ikke et præcist tal for hvor mange kvinder, der har silikonebryster, men det anslås, at der på verdensplan findes over 10 millioner kvinder med silikonebryster. Vi danskere er også hoppet med på silikonebryst-bølgen, og flere og flere danske kvinder får nu silikonebryster.

Kvinder får lavet silikonebryster for deres egen skyld

Når du hører personlige historier fra kvinder, der har fået eller overvejer at få silikonebryster, er det ofte udelukkende for deres egen skyld. Mange kvinder oplever faktisk, at deres partner ofte ikke bifalder at hun får silikonebryster, fordi de selv godt kan lide de naturlige bryster - også selvom de måske er små eller asymmetriske. Men mange kvinder vælger alligevel at få silikonebryster, da de ikke føler sig feminine nok med en lille barm. Mange kvinder udtaler, at deres selvtillid vokser betydeligt, når de får lavet deres silikonebryster.

Hvem vælger at få silikonebryster?

Tidligere var det primært yngre kvinder, der valgte at få lavet silikonebryster, men udviklingen har gjort det mere almindeligt og socialt acceptabelt for kvinder i alle aldre at få silikonebryster. Det betyder, at også 40-50-årige lader sig operere, og det er derfor helt normalt, at se kvinder i alle aldre med silikonebryster. I takt med at silikonebrysterne i stigende grad er blevet socialt accepterede, er silikonebryster også blevet noget, som man snakker mere om - både med familien, venneflokken og ens partner. Det er med andre ord blevet meget almindeligt at diskutere og benytte kosmetiske operationer såsom silikonebryster og fedtsugninger, hvis man er utilfreds med sin krop.

Statistik for silikonebryster

Der findes ingen statistikker, der viser det præcise tal for hvor mange danske kvinder der får silikonebryster, men ifølge flere klinikker og privathospitaler, er kurven stærkt stigende. Grunden til, at det er svært at finde ud af præcis hvor mange danske kvinder, der får silikonebryster er, at mange danske kvinder vælger at få deres silikonebryster lavet i udlandet. Dermed står de danske privathospitaler og klinikker ikke for alle brystoperationerne, og det er derfor umuligt for dem at opgøre, hvor mange danske kvinder der får og har fået lavet silikonebryster hvert år.

Hvordan kan silikonebrysterne se ud?

Tidligere var det populært at ens silikonebryster så så naturlige og naturtro ud som muligt, men sådan er det ikke længere. Ifølge flere klinikker er tendensen i disse år, at silikonebrysterne bliver større og større, og det må gerne være tydeligt, at brysterne er fyldt med silikone. De dråbeformede og mere "naturligt" udseende silikonebryster er ikke længerere så anvendte, som de var tidligere. De fleste vælger og anbefaler i dag de runde implantater, der giver et tydeligere indtryk af, at man har fået lavet silikonebryster. Derudover er der flere og flere kvinder der vælger at få implantater af silikone frem for saltvand, fordi silikonebrysterne føles og ser mere naturlige ud. Silikonen gør, at brysterne bliver bløde at røre ved, hvor saltvandsimplantaterne giver hårdere bryster.

Større silikonebryster

Mange klinikker oplever, at de danske kvinder efterspørger større implantater, end hvad der er "naturligt" i forhold til deres krop. De kvinder som allerede har fået lavet silikonebryster, kommer ofte igen senere, for at få gjort silikonebrysterne større. Det er heller ikke ualmindeligt, at kvinderne kommer tilbage, før det overhovedet er nødvendigt at få skiftet implantaterne - de kommer, fordi de har besluttet, at de vil have endnu større silikonebryster med det samme.

Silikonebrysterne holder i 10-15 år

Det er desværre ikke gratis at få silikonebryster, men hvis du påregner, at dine nye silikonebryster holder 10-15 år, kan du se operationen se som en investering. Efter de første 10-15 år skal implantaterne skiftes, og mens mange klinikker tilbyder at betale for de nye silikoneimplantater, skal du stadig selv betale for de fremtidige operationer, hvor du får "opdateret" dine silikonebryster.

I Danmark koster det mellem 25.000-40.000 kroner at få silikonebryster, alt efter hvilken type og størrelse man ønsker. Prisen varierer fra klinik til klinik og der kan være særlige forhold ved den enkelte patient, som er med til at bestemme prisen. Du kan ofte få priserne på silikonebryster oplyst via klinikkernes hjemmesider og den specifikke pris aftales til en konsultation før selve indgrebet.

Finansiering af silikonebryster

Det kan godt være en større omkostning at få lavet silikonebryster, og der findes flere forskellige måder at finansiere operationen på. Yngre kvinder vælger måske at bruge deres børneopsparing på at få silikonebryster, mens andre sparer op i flere år. De fleste klinikker har gjort finansieringen en del lettere, ved at tilbyde afdragsordninger. Det vil sige, at du afdrager et fast beløb hver måned i en årrække for dine silikonebryster. Hvis du vil vide mere om mulighederne for finansiering, kan du enten kontakte os eller tale med den pågældende klinik, der skal lave dine silikonebryster.

Før og efter du får dine silikonebryster

Som ved enhver anden operation er der visse forholdsregler du skal være opmærksom på, før du får dine silikonebryster. Den pågældende klinik der laver dine silikonebryster, vil typisk give dig alle de informationer du har brug for før selve indgrebet. For eksempel vil der være visse lægemidler, fødevarer og drikkevarer, som du skal holde dig fra op til operationen, da de kan give komplikationer.

Da det at få silikonebryster er et større indgreb, vil du være i fuld narkose under operationen. Det gør, at du formodentligt ikke kan vende tilbage til dit arbejde i ugerne lige efter operationen. Du vil heller ikke kunne dyrke sport, løbe eller løfte tunge ting i ugerne efter du har fået dine silikonebryster.

Når beslutningen om silikonebryster er taget

Når du har besluttet at få silikonebryster, kan vi her på siden hjælpe dig med at finde den klinik, som bedst opfylder dine specifikke behov. I stedet for at du selv skal ringe til adskillige klinikker, kan KlinikMatch.dk give dig det bedste match ud fra dine ønsker og vores tilknyttede klinikker. Du skal blot udfylde kontaktformularen, så vil du blive kontaktet. Når klinikmatch har fundet den helt rigtige klinik til dig, vil du blive bedt om at møde op til en konsultation, hvor de nærmere omstændigheder aftales.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.