Større bryster

Spar penge på større bryster hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om større bryster

Ovevejer du at få større bryster?

Går du og drømmer om at få større bryster, så vil vi anbefale dig, at læse med her. Der er nemlig en del ting man skal overveje, før man får større bryster, både omkring implantater, priser, mulige komplikationer og risici, procedurer og lovkrav og så videre. Større bryster er nemlig ikke noget, man bare kan komme ind fra gaden og få - det kræver en del tænkning fra din side og snak med kirurgen, at planlægge dine nye større bryster. Tilgengæld gør denne procedure, at du bliver mere tilfreds og gladere for dine større bryster i det lange løb, end hvis de bare blev til, som følge af en forhastet beslutning.

Hvorfor få større bryster?

Der kan være mange grunde til, at kvinder og piger ønsker at få større bryster. Den hyppigste grund er naturligvis, at man føler at ens bryster er for små, og man som følge heraf, gerne vil have større bryster. Dette behov for større bryster skærpes især af mediebilledet, hvor skuespillere, sangere og andre entertainere er meget velskabte og har større bryster, og derfor sætte nogle standarder for den enkelte private kvinde. Man oplever måske, at man skal have større bryster for at få succes, både i karrieren, familielivet og sexlivet, fordi man kan se, at kendte, succesfulde kvinder netop har større bryster.

Man kan også ønske sig større bryster, hvis man er født med eller har udviklet asymmetriske bryster, som man er kede af. Hvis det ene bryst er større end det andet, eller de bare sidder forskelligt, kan man mindske forskellen med en brystoperation, og så vælger mange samtidig at få større bryster - hvis man samtidig får større bryster, er man nemlig sikker på, at de bliver mere ens.

En anden god grund til at ønske sig større bryster er, hvis man for eksempel har haft brystkræft, som har tæret på ens bryster. Man har måske fået bortopereret det ene eller begge bryster, og føler sig ikke så feminin, som da man havde større bryster. Her er det altså også et meget naturligt ønske, at ønske sig større bryster.

Hvordan får jeg større bryster?

Der findes mange myter om, hvordan man kan få større bryster, og de fleste er kun det - myter. Man får ikke større bryster af at træne, af at spise chokolade eller gnide på ens bryster. Det eneste der virkelig gør, at man får større bryster, er at man enten tager på i vægt rent generelt, og så håbe på, at det smitter af på brysterne, og ellers må man få større bryster med en operation.

Når du har valgt at få større bryster ved hjælp af plastikkirurgi, er det på tide at du overvejer, hvilket fyld du vil have i dine større bryster. Her kan du vælge imellem silikone, saltvand og indsprøjtning af dit eget fedt.

Større bryster med silikone

I Danmark vælger de fleste kvinder at få større bryster ved hjælp af silikone, da silikone giver de mest naturlige, større bryster. Silikoneimplantater reagerer heller ikke så meget med kroppen, så implantatet bliver siddende hvor det er, så dine større bryster ikke risikerer at forskubbe sig på sigt.

Man kan vælge at få større bryster med silikone på to måder: Enten med silikoneimplantater af silikonegele eller silikone i skumform. Det er en relativt sikker måde at få større bryster på, da der er minimal chance for, at silikonen i det hele taget slipper ud i kroppen. Og denne risiko fjerner du helt, hvis du vælger at få større bryster med silikoneimplantater af low bleed-typen, som har 3-5 lag hård silikone yderst.

Silikoneimplantater til større bryster fås i mange forskellige størrelser, så der er noget, der passer til enhver krop. Implantaterne fås også i forskellige former, både som runde og som dråbeformede. De runde giver det rigtige "silikonebryst"-look, mens de dråbeformede får dine større bryster til at se mere naturlige ud. Silikoneimplantaterne i dine større bryster holder i cirka 10 år, hvor efter de skal udskiftes. Dine større bryster med silikone kommer til at føles lidt hårdere end dine naturlige bryster gjorde, til gengæld får du de større bryster, som du altid har ønsket dig.

Større bryster med saltvand

Du kan også vælge at få større bryster ved hjælp af saltvand, hvis ikke du ønsker silikonebryster. Saltvandsimplantater består af en steril saltvandsopløsning indkapslet i en silikoneskal. Større bryster med saltvand føles ikke lige så naturlige som silikonebrysterne, de er lidt hårdere og lidt fastere. Man kan også risikere, at implantaterne taber noget af deres vand i årenes løb, men dette udskilles blot af kroppen med urinen.

Fordelene ved at få større bryster med saltvand er dog, at de følger ens kropstemperatur bedre end silikonen gør. Saltvandsimplantaterne er også nemmere at skifte og de skygger ikke så meget i forbindelse med brystkræftscreeninger.

Når man får større bryster med saltvand, kan implantatet enten være fyldt på forhånd, det kan fyldes under operationen eller det kan fyldes flere gange efter selve hovedoperationen. Større bryster med saltvand holder gerne i 10-15 år, før de skal have nye saltvandsimplantater.

Større bryster med indsprøjtning af eget fedt

Denne måde at få større bryster på bliver mere og mere populær, og det er af en god grund. Her får man nemlig større bryster, samtidig med at man får fjernet fedt fra et andet sted på kroppen. Hvis du synes at du har topmave eller lidt for meget fedt på lårene, kan du få dette fjernet ved en fedttransplantation, og derefter få det sprøjtet ind i dine bryster, så disse bliver større. Med denne metode bliver dine større bryster også mere naturlige end ved silikone- og saltvandsimplantaterne, fordi der ikke er nogen fremmedlegemer i din krop.

At få større bryster ved indsprøjtning af fedt foregår gerne af to omgange over en periode på 3-4 måneder, før man oplever en volumenforøgelse svarende til én skål. Man kan dog være lidt usikker på, hvor store ens større bryster egentlig bliver, fordi det ikke er al fedtet der "overlever" transplantationen til de større bryster. Man antager at cirka 75 % af fedtet klarer flytningen - og til gengæld forsvinder fedtet ikke fra de større bryster igen, medmindre man overordnet set taber sig overalt på kroppen.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.