Tandblegning

Få et strålende smil med smukke tænder!

 • Kom til forundersøgelse hos tandlæge
 • Få bleget tænderne
 • Blegningen udføres af erfaren tandlæge
Begrænset antal pladser!

Scroll ned for at se mere!
Tilbudet er udløbet!

Skriv dig på venteliste her:

Ønsker du et smil der stråler af livsglæde?

Er du træt af at tænderne er gule på grund af kaffe? Røde af for meget rødvinen? Eller bare trætte og slidte i farven? det kan være svært at komme af med de farveændringer der sker med vores tænder som tiden går. Grundig tandbørstning og mundskylning er desværre ikke altid nok, og en fantastisk mundhygiejne afspejles ikke altid af farven på tænderne. Det kan være irriterende at gå rundt og være ked af de gule tænder, og ofte gør det at man smiler et lille forsigtigt smil, i stedet for det store grinende smil man egentlig gerne vil vise omverdenen. Selvtilliden kan dykke en del af at man altid bliver nødt til at vise en halvsur side af sig selv til de mennesker man dagligt omgås med, simpelthen fordi man føler sig pinlig berørt over sine tænder, og derfor sit smil. Samtidigt kan man let få et rygte om at være en gnaven, kedelig kollega, ven og familiemedlem.

Med dette vidunderlige strålende tilbud fra Tandklinik KK kan du nu få rettet op dit smil, og få nogle tænder du er glad for at vise frem. Din livsglæde kan få lov til at blive offentlig, og med dit smittende og glade smil vil du hurtigt blive festens midtpunkt!

Vælg

 1. Tandblegning hjemme
 2. Tandblegning på klinik

Følg disse lette trin:

 1. Reserver din plads! Betal for denne deal online og modtag derefter dit værdibevis pr mail.
 2. Bestil forundersøgelsestid hos Tandklinik KK - når du har modtaget dit værdibevis - Husk at gør dem opmærksom på, at du har et Klinikmatch værdibevis.
 3. Medbring dit Klinikmatch-værdibevis til forundersøgelsen.
 4. Aftal din behandlingstid med klinikken.

Metode

Tandblegningen kan foregå på to forskellige måder. Med den første metode bliver der brugt en laserlampe og gel til at blege dine tænder. Med den anden metode bliver der brugt en blegeskinne med blege gel på for at blege dine tænder.

Resultatet

Tandblegning er ikke permanent. Det kan blive nødvendigt at få indgrebet foretaget regulært for at vedligeholde en hvid tandfarve.

Ekstra information

 • Dit Klinikmatch værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Det kan derudover kun bruges til den ovennævnte behandling.
 • Inden dit Klinikmatch værdibevis udløber, som er 30 dage efter købet, skal du have bestilt din tid hos Tandklinik KK.
 • Indgrebet skal ske indenfor 3 måneder.
 • De normale regler for fortrydelsesret gælder indtil det at du har fået foretaget din forundersøgelse ved indløsning af værdibevis.

Tandklinik KK kontaktinformation

Skt Peders Stræde 51, st. tv., 1453 København K

Telefon: 22 12 66 63

Mail: emad@tandklinikkk.dk

Hjemmeside: http://ayesh.dk/index.html


Få det bedste og billigste forbrugslån!

Klik her!

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.