Øjenlaser operation

Slip af med din nærsynthed!

 • Kom til forundersøgelse hos øjenlægen
 • Slip for din nærsynthed
 • Indgreb udføres af erfaren øjenlæge
Begrænset antal pladser!

Scroll ned for at se mere!
Tilbudet slutter om: dage timer minutter sekunder
Begrænset antal pladser!

Ønsker du et forbedret syn og forbedret livsglæde?

Er det svært at se alt der er langt væk? Er du træt af at være afhængig af briller eller kontaktlinser? Passer brillerne aldrig rigtig til dagens outfit? Gør kontaktlinserne øjnene røde og tørre? Nærsynethed rammer mange mennesker og skader synet således, at ting på tæt afstand kan ses skarpt, men ting på lang afstand bliver sløret. Dette kan være til stor gene for den øjenskadede person, men løses oftest med briller eller kontaktlinser. Dette er dog en løsning som kræver tid, vedligeholdelse, og penge. det er træls at gå til optikeren i tide og utide. At aldrig have de nyeste briller, og altid være afhængig af at huske at tage dem med.

Moderne teknologi har gjort det muligt at få en permanent løsning, der kun kræver indgrebet foretaget og derefter retter synsfejlen op uden behov for synshjælpemidler igen. Med den bedste øjenlaser på markedet, en Wavelight 400Hz excimer laser, opnås bedst mulige resultat. Dette vidunderlige tilbud fra Lasik-Klinikken gør det muligt for dig at få rettet op på dit syn, og blive uafhængig af briller og kontaktlinser.

Vær opmærksom på at øjenlaseren er FDA-godkendt, og kan behandle nærsynethed på op til -12 dioptri.

Da det er en tilbudspris gælder følgende:

 1. Alder mellem 20 og 4.0
 2. Nærsynthed mellem 0 og -6.
 3. Bygningsfejl mellem 0 og -3.

Følg disse lette trin:

 1. Reserver din plads! Vær opmærksom på at du kun skal betale 500kr. nu - dette er dit forundersøgelses depositum. Efter det er betalt vil du modtage dit værdibevis per mail. Du betaler kun det resterende beløb, hvis du går videre i behandlingsprocessen!
 2. Bestil din tid til en forundersøgelses hos Lasik-Klinikken, når du har modtaget dit værdibevis - Husk at gør dem opmærksom på, at du har et Klinikmatch værdibevis.
 3. Medbring dit Klinikmatch-værdibevis til forundersøgelsen.
 4. Aftal en tid med klinikken, hvor du får foretaget indgrebet af en erfaren øjenlæge.

Forundersøgelse

Inden du kan få foretaget din øjenlaseroperation er det nødvendigt med en forundersøgelse, for at få målt øjets nøjagtige tilstand og grad af nærsynethed. Uden dette kan der ikke foretages en laseroperation. Vær opmærksom på at øjenlaseroperationen kan foretages på en patient der har op til -12 dioptri.

Metode

Behandlingen med Lasek foregår på øjets hornhinde overflade hvor laseren sliber en ny form og dermed normaliser synet.

Resultatet

Behadlingen er permanent. Efter indgrebet vil synet stabilisere sig efter nogle ugers tid. Samme dag som indgrebet bliver foretaget, vil man kunne tage hjem igen, med små gener. Dette kan være svie eller at øjet løber i vand, og kan eventuelt dæmpes ved at benytte øjendråber.

Ekstra information

 • Dit Klinikmatch værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Det kan derudover kun bruges til den ovennævnte behandling.
 • Inden dit Klinikmatch værdibevis udløber, som er 30 dage efter købet, skal du have bestilt din tid til forundersøgelse hos Lasik-Klinikken.
 • Din operation skal lægges inden for 3 måneder efter din forundersøgelse har fundet sted.
 • Den ovennævnte pris er inklusive de 6% der for ethvert kosmetisk operation hos selvbetalere er lovpligtigt i patientforsikringsgebyr.
 • De normale regler for fortrydelsesret gælder indtil det at du har fået foretaget din forundersøgelse ved indløsning af værdibevis.

LASIK-KLINIKKEN APS

Strandvejen 6, 1, 2100 København Ø

Tlf: 20 51 95 09

Mail: kontakt@lasik-klinikken.dk

Hjemmeside: http://www.lasik-klinikken.dk/


Få det bedste og billigste forbrugslån!

Klik her!

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.