Rynkebehandling

Vind din ungdom tilbage med en rynkebehandling!

 • Kom til konsultation
 • Få indsprøjtet 1 ml ved dine rynker
 • Behandling udføres af undertegnede
Begrænset antal pladser!

Scroll ned for at se mere!
Tilbudet er udløbet!

Skriv dig på venteliste her:

Er dit spejlbilled ældre end din mentale alder?

Er dine smilerynker ved at bliver dybere end smilerynker burde være? Får rynkerne i panden dig til at se konstant bekymret eller sur ud? Eller er rynkerne rundt om munden ved at blive permanente linjer? Vores ansigt er noget af det første vi ser ved os selv når vi kigger i spejlet, det første vores kollegaer lægger mærke til når vi kommer på arbejdet, og det sidste vores kæreste ser inden natten falder på. Det er derudover et vindue til alle vores følelser, hemmeligheder, og energi niveauer. Det er stressende og irriterende at blive spurgt om man er træt når man er fuldt veludhvilet og klar til nye udfordringer. Det kan være tærende på ens selvtillid, og gør at man ofte gemmer sig bag mere og mere makeup, hvilket i sig selv også får ens selvtillid til at dale.

Med en fillers rynkebehandling kan du få din ydre alder til at passe til din indre alder. Og med dette tilbud med en yngre pris der passer din friske mentale alder!

Følg disse lette trin:

 1. Reserver din plads! Betal for denne deal online og modtag derefter dit værdibevis pr mail
 2. Bestil din tid til en konsultation, når du har modtaget dit værdibevis - Husk at gør dem opmærksom på, at du har et Klinikmatch værdibevis
 3. Medbring dit Klinikmatch-værdibevis til konsultationen hos Klinik Skou
 4. Aftal en behandlingstid med klinikken

Kan du blive behandlet?

Enhver person kan få indlagt filler i områderne omkring rynkerne for at rette dem ud.

Behandlingsmetode

Du vil modtage en lokalbedøvelse i form af en bedøvende creme på det område omkring rynken hvor filleren skal sprøjtes ind. Derefter lægges filleren ind med en tynd nål i det yderste hudlag, hvorefter de små rynker rettes ud.

Filler produktet der bliver brugt er Belotero som er en gele der består af vand og hyaluronsyre. Hyaluronsyre der er et af de vigtigste stoffer i vores hud, er et naturligt forekommende stof i vores krop. det medfører til en udglattet hudstruktur ved at styrke kollagener og elastinfibre i hudens overflade.

Efter behandlingen kan behandlingsområdet være ømt og let hævet samt være let rødmet i 1-2 dage efter behandlingen. Der kan også forekomme prikken i huden. I visse tilfælde kan der forekomme lettere blå mærker.

Resultatet

Rynke fillers er ikke permanente og behandlings-resultatet varer mellem 6 og 12 måneder alt efter hvilken type hud du har, og hvor stor en forskel filleren har gjort.

Ekstra information

 • Du er til enhver tid velkommen til at tage en bisidder med til din konsultation hos Klinik Skou.
 • Som udgangspunkt foregår behandlingen i lokalbedøvelse, hvilket er inkluderet i den ovennævnte pris. Behandlingen kan ikke foretages i fuld bedøvelse da behandlingen er ambulant.
 • Dit Klinikmatch værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Det kan derudover kun bruges til den ovennævnte behandling.
 • Inden dit Klinikmatch værdibevis udløber om 30 dage, skal du have bestilt din konsultationstid.
 • Din behandling skal foretages inden for 3 måneder efter din konsultation har fundet sted.
 • De normale regler for fortrydelsesret gælder indtil det at du har fået foretaget din forundersøgelse ved indløsning af værdibevis.

Klinik Skou kontaktinformation

Klinik Skou, Skindergade 43, 3 sal, TV, 1159 København K

Telefon: 25 94 60 00

Telefontider: mandag til tirsdag og fredag 10-18, onsdag og torsdag 10-19, lørdag 10 - 15

Mail: cs@klnikskou.dk

Hjemmeside: http://www.klinikskou.dk


Få det bedste og billigste forbrugslån!

Klik her!

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.