Tatoveringsfjernelse

Kom af med uønsket kunst!

 • Kom til konsultation
 • Laserbehandling af tatovering
 • Prisen inkluderer op til 5 behandlinger
Begrænset antal pladser!

Scroll ned for at se mere!
Tilbudet er udløbet!

Skriv dig på venteliste her:

Skal fortiden viskes ud?

Fik du en tatovering i en brandert? Eller sammen med kæresten der ikke længere er en kæreste? I Thailand uden overvejelser? Eller var den finere i tanken end i virkeligheden? Grundene og tankerne bag en tatovering er ofte mange, og det er vigtigt da man ikke bare kan viske en tatovering ud med det gamle skole viskelæder. Men ligeså tit som en tatovering er et velovervejet valg, er det et impulsivt valg, der til tider fortrydes. Det er en konstant påmindelse om en ekskæreste, en dum beslutning, en aften der er bedst glemt, en mindre charmerende fremhævelse af den nu ældre krop, eller så meget andet. Irritations- og stressniveauet niveauet kan flyve i vejret højt hver gang tatoveringen ses og en forklaring for den skal gives.

Er du en af dem der altid har troet at en tatovering er permanent, og at når den først er blevet lavet må man leve med den resten af livet? Det er du ikke ene om! Og selvom det er rigtig nok at en tatovering er livs permanent, har laser-udvikling givet muligheden om at få den fjernet. Med denne lækre deal fra Tattoo Remove kan du få fjernet din uønsket tatovering med en dejlig udvisket pris.

Vælg:

 • Fjernelse af navne-tatovering - 2x5cm
 • Fjernelse af tatovering på hånd - 1x3cm

Vær opmærksom på at du betaler for 4 behandlinger men modtager 5 behandlinger!

Følg disse lette trin:

 1. Reserver din plads! Betal denne deal online og modtag derefter dit værdibevis pr mail.
 2. Bestil din tid til en konsultation hos Tattoo Remove, når du har modtaget dit værdibevis - Husk at gør dem opmærksom på, at du har et Klinikmatch værdibevis.
 3. Medbring dit Klinikmatch-værdibevis til konsultationen.
 4. Aftal den første behandlingstid med klinikken.

Kan du blive behandlet?

Enhver person kan få fjernet deres tatovering med laser.

Behandlingsmetode

Laserbehandling virker ved at stråle intense stråler mod huden hvilket krakeler blækket i tatoveringen. Det nedbrudte blæk vil derefter blive nedbrudt at kroppens eget immunforsvar. Derfor betyder vores immunforsvar meget for hvor hurtigt blækket nedbrydes efter hver behandling, og derfor hvor mange behandlinger der er behov for før tatoveringen er væk. Området rundt omkring tatoveringen vil blive kraftigt nedkølet før behandlingen for at minimere smerten.

En behandling tager kort tid og er relativt ubesværet. Der skal dog tilberegnes en helingsprocesse på mellem 4 og 6 uger efter hver behandling før den næste kan foretages da området skal hele fuldstændigt mellem behandlinger.

Resultatet

Laserbehandling fjernelse af en tatovering er permanent i det at tatoveringen bliver fjernet fuldstændigt.

Ekstra information

 • Du er til enhver tid velkommen til at tage en bisidder med til din konsultation hos Tattoo Remove.
 • Som udgangspunkt foregår operationen i lokalbedøvelse, med nedkøling af området. Der tilbydes også lokalbedøvelse med Emla-creme.
 • Dit Klinikmatch værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Det kan derudover kun bruges til den ovennævnte behandling.
 • Inden dit Klinikmatch værdibevis udløber om 30 dage, skal du have bestilt din Konsultation eller første behandlingstid tid hos Tattoo Remove. Hvis dette ikke opfyldes får du dit depositum tilbage.
 • Din behandling skal lægges inden for 3 måneder efter din eventuelle konsultation har fundet sted.
 • De normale regler for fortrydelsesret gælder indtil det at du har fået foretaget din forundersøgelse ved indløsning af værdibevis.

Tattoo Remove kontaktinformation

Tattoo Remove, Helligkordvej 33 A, kld., 4000 Roskilde

Telefon: 60 19 60 69

Hjemmeside: http://www.tattoo-remove.dk/


Få det bedste og billigste forbrugslån!

Klik her!

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.