Øjenlaser med nyeste metode SMILE

Slip for briller og linser!

 • Kom til gratis forundersøgelse til laserbehandling
 • Dette tilbud gælder kun forundersøgelse, ikke selve operationen
Begrænset antal pladser!

Scroll ned for at se mere!
Tilbudet er udløbet!

Skriv dig på venteliste her:

Er du nærsynet med et ønske om at slippe for briller eller kontaktlinser

Hos Thiele har vi valgt at gøre vores udbud af synskorrektioner komplet med Thiele Øjenlaser Klinik. Du får hos Thiele 100 % uafhængig rådgivning om dine muligheder for både briller, kontaktlinser og laserbehandlinger. Så det er op til dig at vælge – og op til os at gøre dit valg til et trygt valg. Hos Thiele har vi udvidet vores tilbud med øjenlaserbehandlinger, fordi vi kan tilbyde det bedste på såvel det teknologiske, som det lægefaglige område. Vi benytter den nyeste og mest sikre teknologi, der gør det muligt at tilbyde markedets bedste LASIK behandling og den banebrydende metode SMILE. SMILE er en nænsom korrektion af synsfejl, hvor hornhindens stabilitet bevares uden ar dannelse. Metoden har et meget højt præcisions-niveau, og er stort set uden gener under selve behandlingen. Helings- processen og stabilisering af synsskarpheden tager desuden relativ kort tid.

Følg disse lette trin:

 1. Reserver din plads! Betal for denne deal online og modtag derefter dit værdibevis pr mail.
 2. Bestil din tid til en forundersøgelses hos Thiele, når du har modtaget dit værdibevis - Husk at gør dem opmærksom på, at du har et Klinikmatch værdibevis.
 3. Medbring dit Klinikmatch-værdibevis til forundersøgelsen.
 4. Aftal en tid med Thiele, hvor du får foretaget indgrebet af en erfaren øjenlæge.

Øjenlaser behandlingen

Den unikke Zeiss VisuMax laser udsætter øjet for et minimalt tryk, i forhold til de almindelige laserbehandlinger på markedet. Hvilket betyder, at øjet ikke udsættes unødigt for påvirkninger, der potentielt kan give skader og komplikationer. Korrektion med øjenlaser er, med den nyeste teknologi blevet et trygt alternativ til briller og kontaktlinse.

Resultatet

Din styrke fjernes permanent, og det er kun i meget få tilfælde at der er behov for finjustering. Målet med behandlingen er at slippe for at benytte briller og kontaktlinser i hverdagen. Du kan forvente at opnå den samme synsevne som før behandlingen med optimale briller/kontaktlinser.

Finansiering

Hos Thiele kan du få finansieret din laserbehandling. Du kan betale din behandling pr. måned med en ydelse fra kr. 492,-, som du kender det fra dit kontaktlinse abonnement. Der er 0 kr. i udbetaling og oprettelsesgebyr. Se www.thiele.dk for yderligere information.

Hvem kan få foretaget øjenlaseroperation?

Du nærsynethed og over 18 år. Du har ingen øjensygdomme, eller er gravid/ ammende. Dine styrker skal have været stabile, over en 2 årig periode. Forundersøgelsen afgør om du er egnet, og giver fyldestgørende information om behandling, og resultat.

Ekstra information

 • Dit Klinikmatch værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Det kan derudover kun bruges til den ovennævnte behandling.
 • Inden dit Klinikmatch værdibevis udløber, som er 30 dage efter købet, skal du have bestilt din tid til forundersøgelse hos Thiele.
 • Din operation skal lægges inden for 3 måneder efter din forundersøgelse har fundet sted.
 • De normale regler for fortrydelsesret gælder indtil du har fået foretaget din forundersøgelse ved indløsning af værdibevis.
 • Ifølge loven har du krav på én uges betænkningstid før du må afgive dit samtykke til operation efter at din forundersøgelse har fundet sted.

Thiele kontaktinformation

Thiele Øjenlaser Klinik Hans Bekkevolds Allé 7 2900 Hellerup

Telefon: 33116121

Mail: laser.kbh@thiele.dk eller laser.jylfyn@thiele.dk

Hjemmeside: www.thiele.dk


Få det bedste og billigste forbrugslån!

Klik her!

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.