Karsprængninger på benene

Karsprængninger

  • Kom af med dine karsprængninger på benene
  • Let og smertefrit
  • Udføres af erfaren sygeplejerske
Begrænset antal pladser!

Scroll ned for at se mere!
Tilbudet er udløbet!

Skriv dig på venteliste her:

Karsprængninger på benene

Denne deal er til enkelte kar på benene.

Før behandlingen

Du må ikke være solbrændt, have dyrket sol /solarium eller bruge selvbruner i fire uger før behandlingen med I2PL/laser.

Hvordan foregår behandlingen ?

Vi fjerner al makeup, barberer og smører en gel på de områder, der skal behandles. Både klient og behandler har briller på og behandlingen tager ca. 20 – 30 minutter. Når lyset fra laseren rammer karret, trækkes det sammen og forsvinder.

Gør det ondt?

Ved fjernelse af kar på benene anvender Ellipse YAG-laser den nyeste kølingsteknik – SoftCool – der minimerer smerten og beskytter den del af huden, der ikke behandles. Det er ikke nødvendigt at bedøve, de fleste oplever behandlingen som at blive ramt af en elastik, efterfulgt af en varm fornemmelse, som hvis du har fået for meget sol.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til for at få det bedste resultat. Første gang vurderes der, hvor mange behandlinger der er nødvendige, så du ved, hvor meget behandlingen ca. vil koste dig. Kliniske studier viser, at du normalt vil have brug for 1-4 behandlinger med en måneds mellemrum.

Er der gener efter behandlingen?

Du vil opleve en let rødmen og hævelse, der typisk forsvinder et par dage efter behandlingen. Du må ikke solbade i 4 uger efter behandlingen, og du skal bruge solcreme (faktor 30 -50) efter behandlingen. Når du har fået fjernet kar på benene, må du ikke dyrke motion i op til et par dage efter behandlingen.

Få det bedste og billigste forbrugslån!

Klik her!

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.