Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Fedtsugning af lår

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

 • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
 • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
 • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugning af lår

Fedtsugning af låret er en af de mest populære plastikkirurgiske indgreb i verden, fordi fedtansamlinger på inder- og yderlårene er særligt modstandsdygtige i forhold til slankekure og motion. Især efter større vægttab bliver mange mennesker frustrerede, når de ikke oplever nogen mærkbar forbedring på underkroppen. Her kan det hjælpe at foretage en fedtsugning af lårene, og dermed skabe en mere attraktiv balance for hele underkroppen.

Hvordan foregår en fedtsugning af lår?

En fedtsugning af lårene foregår gerne i forbindelse med fedtsugning af maven, ridebukser, dansehåndtag og/eller hofterne, og kræver sjældent mere end lokalbedøvelse. Det er et meget simpelt indgreb, der kun varer 0,5-2 timer.

Kan jeg få fedtsuget mine lår?

Du kan få en fedtsugning på dine lår hvis du er 18 år, har relativt elastisk hud, er normalvægtig eller moderat overvægtig, og har et godt helbred og psykologisk tilstand.

Hvordan fedtsuges lårene?

Man kan få fedtsuget enten yderlårene, inderlårene eller forsiden af lårene:

 • Ydersiderne af lårene: Fedtet sidder som nogle puder på ydersiden af lårene, hvilket kan være meget generende og kan ses igennem alt slags tøj - derfor kaldes dette ridebukselår. Ridebukselår er gode at fedtsuge, og huden trækker sig fint sammen igen.
 • Indersiden af lårene: Fedtet sidder som en delle på indersiden af lårene, og de gnider ofte smertefuldt mod hinanden, hvis man har bare ben. Inderlårene er nemme at fedtsuge, man skal bare passe på med ikke at fjerne for meget.
 • Forsiden af lårene: Fedtet på forsiden af lårene kan være voldsomt og ujævnt, hvilket kendes som appelsinhud. Forsiden af lårene er det sværeste sted at fedtsuge, fordi huden ofte beskadiges under operationen.

Efter lårfedtsugningen

Hvis du har fået foretaget en fedtsugning af lårene, skal du gerne begynde at gå umiddelbart efter operationen, men du skal vente med at dyrke hårdere sport. Smerter, hævelser og blå mærker dukker op umiddelbart efter fedtsugningen af lårene, og de kan blive i flere måneder efter. Du skal også gå med kompresomslag i nogle måneder efter operationen, så hævelsen holdes nede og sårene heler sammen.

Fordele ved fedtsugning af lår

En fedtsugning af lårene er en sikker måde at fjerne lokale fedtdepoter på, og kan hjælpe med at remodellere kroppen, når kosten og motionen ikke klarer jobbet. Derudover kan fedtsugningen forbedre cellulite og lårenes konturer, og give dig mere selvtillid.

Priser for fedtsugning af lår

Det er svært at sætte en pris på fedtsugning af lår, da man kan få foretaget fedtsugning af både indersiderne af lårene, ydersiderne af lårene og forsiden af lårene. Du kan finde nærmere informationer om priser for de enkelte typer på undersiderne Fedtsugning af yderlår og Fedtsugning af inderlår.

  Blogindlæg
 • Sådan låner du penge til din brystoperation

  Sådan låner du penge til din brystoperation

  29. oktober 2014
  At brystoperationer er en omkostelig affære, er ingen nyhed. Derfor er det de færreste, der er i stand til a betale kontant. Her kan du læse om, hvordan du finansierer din brystoperation, hvis ikke du kan betale operationen af egen lomme.
  Læs mere
 • KlinikMatch.dk's "bryst-test" får medieomtale

  06. maj 2014
  Både bt.dk og in.dk omtaler i denne uge resultaterne fra vores store test om brystforstørrende operationer. Læs mere her.
  Læs mere
 • Hvordan behandler man bygningsfejl?

  26. februar 2014
  I dette blogindlæg kan du lære mere om hvad bygningsfejl er, hvad bygningsfejl betyder og hvad man kan gøre for at udbedre det. Du behøver nemlig ikke leve med en bygningsfejl, hvis du føler at bygningsfejlen forringer dit syn og livskvalitet.
  Læs mere

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.