Fedtsugning af lår

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugning af lår

Fedtsugning af låret er en af de mest populære plastikkirurgiske indgreb i verden, fordi fedtansamlinger på inder- og yderlårene er særligt modstandsdygtige i forhold til slankekure og motion. Især efter større vægttab bliver mange mennesker frustrerede, når de ikke oplever nogen mærkbar forbedring på underkroppen. Her kan det hjælpe at foretage en fedtsugning af lårene, og dermed skabe en mere attraktiv balance for hele underkroppen.

Hvordan foregår en fedtsugning af lår?

En fedtsugning af lårene foregår gerne i forbindelse med fedtsugning af maven, ridebukser, dansehåndtag og/eller hofterne, og kræver sjældent mere end lokalbedøvelse. Det er et meget simpelt indgreb, der kun varer 0,5-2 timer.

Kan jeg få fedtsuget mine lår?

Du kan få en fedtsugning på dine lår hvis du er 18 år, har relativt elastisk hud, er normalvægtig eller moderat overvægtig, og har et godt helbred og psykologisk tilstand.

Hvordan fedtsuges lårene?

Man kan få fedtsuget enten yderlårene, inderlårene eller forsiden af lårene:

  • Ydersiderne af lårene: Fedtet sidder som nogle puder på ydersiden af lårene, hvilket kan være meget generende og kan ses igennem alt slags tøj - derfor kaldes dette ridebukselår. Ridebukselår er gode at fedtsuge, og huden trækker sig fint sammen igen.
  • Indersiden af lårene: Fedtet sidder som en delle på indersiden af lårene, og de gnider ofte smertefuldt mod hinanden, hvis man har bare ben. Inderlårene er nemme at fedtsuge, man skal bare passe på med ikke at fjerne for meget.
  • Forsiden af lårene: Fedtet på forsiden af lårene kan være voldsomt og ujævnt, hvilket kendes som appelsinhud. Forsiden af lårene er det sværeste sted at fedtsuge, fordi huden ofte beskadiges under operationen.

Efter lårfedtsugningen

Hvis du har fået foretaget en fedtsugning af lårene, skal du gerne begynde at gå umiddelbart efter operationen, men du skal vente med at dyrke hårdere sport. Smerter, hævelser og blå mærker dukker op umiddelbart efter fedtsugningen af lårene, og de kan blive i flere måneder efter. Du skal også gå med kompresomslag i nogle måneder efter operationen, så hævelsen holdes nede og sårene heler sammen.

Fordele ved fedtsugning af lår

En fedtsugning af lårene er en sikker måde at fjerne lokale fedtdepoter på, og kan hjælpe med at remodellere kroppen, når kosten og motionen ikke klarer jobbet. Derudover kan fedtsugningen forbedre cellulite og lårenes konturer, og give dig mere selvtillid.

Priser for fedtsugning af lår

Det er svært at sætte en pris på fedtsugning af lår, da man kan få foretaget fedtsugning af både indersiderne af lårene, ydersiderne af lårene og forsiden af lårene. Du kan finde nærmere informationer om priser for de enkelte typer på undersiderne Fedtsugning af yderlår og Fedtsugning af inderlår.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.