Fedtsugning i Aalborg

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugning i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by med over 128.000 indbyggere. Byen menes at være grundlagt i vikingetiden, og placeringen ud til vandet blev valgt, fordi det var et godt overfartssted over Limfjorden. Aalborg kan både staves med dobbelt Aa: Aalborg og med Å: Ålborg. Aalborgenserne foretrækker dog selv dobbelt a'et, som også er det mest praktiske internationalt set.

Hvorfor få en fedtsugning?

Der findes to typer af kropsfedt: det jævnt fordelte fedtlag i underhuden, der bør fjernes gennem motion og diæt, og så er der det fedt, der er aflejret i lokale fedtdepoter på kroppen. Denne anden type fedt er arvelig- og kønsbetinget, og forsvinder ikke på trods af slankekure og motion. Derfor er det netop denne type fedt, der egner sig til at blive fjernet ved en fedtsugning. Der føres en meget tynd kanyle ind gennem huden, som via vakuum suger fedtet ud af kroppen. Efter selve fedtsugningen syes sårene sammen, du får plaster på og skal have et kompresbind på, som strammer det fedtsugede område sammen. Kompresbindet skal du gå med 2-3 uger efter fedtsugningen, mens du stadig er øm, hævet og misfarvet.

Hvorfor få en fedtsugning i Aalborg?

Aalborg er et lige så godt sted som alle andre danske byer at få en fedtsugning, selvom der ikke er et lige så stort udbud af klinikker og privathospitaler, som der er i for eksempel København og Aarhus. Man kan også vælge at køre de 120 km til Aarhus eller de 414 km til København, hvis man er faldet for en klinik i et af disse områder, eller har fundet et bedre tilbud der.

Hvad koster en fedtsugning i Aalborg?

Priserne for fedtsugninger i Aalborg kan variere, og en fedtsugning af maven koster typisk 15.000-19.500 kroner. En fedtsugning af inderlårene kan variere mellem 11.500-14.300 kroner, mens en fedtsugning af yderlårene/ridebukserne ligger på omkring 16.500 kroner. Priserne varierer rigtig meget i forhold til hvilket område af kroppen der skal fedtsuges, og alt efter hvilken klinik du vælger. Hvis du skal have ordnet mere end ét område af kroppen, kan det anbefales at du går efter en såkaldt pakkeløsning. Nogle steder i Aalborg kan man få rabat på hver ekstra kropsdel der skal fedtsuges, eller man kan for eksempel købe en "pakke", hvor man kan få fedtsuget maven, samt indersiden og ydersiden af låret for omkring 30.000 kroner.

Kan jeg få en fedtsugning i Aalborg?

Hvis du er over 18 år, normal eller moderat overvægtig, relativt sund og rask både psykisk og fysisk, er du en mulig kandidat til en fedtsugning. Du skal dog have nogle tydelige fedtdepoter, som er mulige at fedtsuge.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.