Fedtsugning i Aarhus

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugning i Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by og samtidig Jyllands største med over 256.000 indbyggere i selve Aarhus, og over 319.000 i hele kommunen. Aarhus er samtidig en af Danmarks ældste byer, og ligger i Østjylland ved Aarhus bugt med udsigt til Mols, Samsø og Tunø. Aarhus blev oprindeligt stavet med "Aa" indtil 1948, hvor stavemåden blev ændret til Århus. I 2010 blev stavemåden ændret tilbage til Aarhus, da mange mente, at dette fungerer bedre internationalt. Aarhus er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste shoppingby, og folk fra andre dele af Danmark søger til Aarhus for at shoppe, se den gamle by og ARoS. En af de ting Aarhus er lidt mindre kendt for, er deres fremragende plastikkirurgi- og fedtsugningsklinikker.

Hvorfor fedtsugning i Aarhus?

Eftersom Aarhus er Danmarks næststørste by, er det også her der ligger flest fedtsugningsklinikker, udover i København. Især jyder fra andre dele af Jylland tager til Aarhus for at gennemgå plastikoperationer, fedtsugninger og øjenlaserbehandlinger, da der netop er så stort et udvalg af klinikker og privathospitaler.

Hvordan foregår fedtsugninger i Aarhus?

En fedtsugning er et kirurgisk indgreb, der går ud på at fjerne lokale fedtansamlinger. En fedtsugning er ikke en erstatning for en slankekur, men bruges udelukkende til at fjerne de fedtdepoter, der ikke kan nås med motion og diæt. En tynd kanyle føres ind i huden gennem et 3-5 mm stort hul, og fedtet suges ud herfra ved hjælp af vakuum. Samtidig sprøjtes en bedøvende væske ind i kroppen, der gør fedtet nemmere at fjerne, og formindsker muligheden for blødninger. Efter fedtsugningen sys hullerne sammen, og der kommes plastre på sårene. I cirka 3-4 uger efter fedtsugningen skal patienten bære et kompresskabende stykke tøj, der holder hævelsen nede og "former" kroppen.

Hvilke områder kan jeg få fedtsuget i Aarhus?

Maveregionen er en af de mest populære steder at få foretaget en fedtsugning, men også flanker, ydersiden af lårene, indersiden af lårene, hagen, brysterne, indersiden af knæene, samt lægge og ankler er meget egnede til fedtsugninger.

Hvad koster fedtsugninger i Aarhus?

Fedtsugningspriserne varierer i hele Danmark, og Aarhus er ingen undtagelse. I Aarhus kan prisen for en fedtsugning af maven for eksempel ligge mellem 16.200-20.500 kroner, mens en fedtsugning af inderlårene ligger på 14.300-16.200 kroner og yderlårene på 16.500-19.500 kroner.

Hvordan får jeg en fedtsugning i Aarhus?

Hvis du ønsker en fedtsugning foretaget i eller nær Aarhus, må du meget gerne kontakte os enten på telefon eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen finde ud af, hvilken klinik der passer netop dig og dine behov bedst.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.