Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Fedtsugning i Odense

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

 • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
 • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
 • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugning i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by og Fyns største med over 170.000 indbyggere. Byen er grundlagt før år 988, og Odense har siden sin grundlæggelse været en af Danmarks førende byer. Derudover er Odense en rigtig studieby med over 13.000 unge på videregående uddannelser, hvilket gør byen til et hotspot med koncerter, events, cafeer og diskoteker. Så megen ungdom og liv har skabt et boomende marked for plastikkirurgi og fedtsugninger i Odense.

Hvorfor fedtsugning i Odense?

Som den største by på Fyn, er det Odense man skal valfarte til for at få en fedtsugning. Det er dog næsten lige så nemt at tage til enten Jylland eller Sjælland, hvor der også findes flere klinikker end i Odense. Med toget fra Odense kan man være i København eller Aarhus på 1,5 time, og man kan være i Aalborg på kun 3 timer. Men hvis man vælger at pendle, kan det være nødvendigt at finde et sted at overnatte i den pågældende by, da man helst ikke må foretage en længere rejse den samme dag som fedtsugningen foregår.

Priser for fedtsugninger i Odense

Fedtsugning af maven koster mellem 16.000-28.000 kroner, mens hofter koster 15.000-28.000 kroner. Det er også muligt mange steder i Odense at købe pakkeløsninger, hvor man for eksempel kan få fedtsuget maven, hofter, indersiden af lårene og ydersiden af lårene for 33.400 kroner. Der findes også steder hvor man kan få rabat, hvis man køber fedtsugning af flere steder på kroppen på én gang. For eksempel kan du bestille en fedtsugning af maven, og så få fedtsuget hofterne, dansehåndtagene osv. til halv pris.

Hvordan foregår fedtsugninger i Odense?

Inden fedtsugningen optegnes de områder på kroppen, hvor fedtsugningen skal finde sted. Under selve operationen føres en cirka 4 mm tynd kanyle ind gennem huden, som suger fedtet ud ved hjælp af vakuumtryk. Selve operationen tager oftest 1-2 timer, og efter fedtsugningen skal du bære en stramtsiddende bandage i nogle uger. Efter selve operationen vil du føle dig øm, hævet og være misfarvet, og dette vil vare i nogle uger til nogle måneder. Efter 10-14 dage skal du have fjernet stingene, og efter 3-6 måneder skal du til efterkonsultation på klinikken, hvor kirurgen kan vurdere resultatet.

Hvordan får jeg en fedtsugning i Odense?

Hvis du ønsker en fedtsugning, må du meget gerne kontakte os enten på telefon eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen finde ud af, hvilken klinik der passer netop dig og dine behov bedst.

  Blogindlæg
 • Sådan låner du penge til din brystoperation

  Sådan låner du penge til din brystoperation

  29. oktober 2014
  At brystoperationer er en omkostelig affære, er ingen nyhed. Derfor er det de færreste, der er i stand til a betale kontant. Her kan du læse om, hvordan du finansierer din brystoperation, hvis ikke du kan betale operationen af egen lomme.
  Læs mere
 • KlinikMatch.dk's "bryst-test" får medieomtale

  06. maj 2014
  Både bt.dk og in.dk omtaler i denne uge resultaterne fra vores store test om brystforstørrende operationer. Læs mere her.
  Læs mere
 • Hvordan behandler man bygningsfejl?

  26. februar 2014
  I dette blogindlæg kan du lære mere om hvad bygningsfejl er, hvad bygningsfejl betyder og hvad man kan gøre for at udbedre det. Du behøver nemlig ikke leve med en bygningsfejl, hvis du føler at bygningsfejlen forringer dit syn og livskvalitet.
  Læs mere

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.