Fedtsugning inderlår

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugninger af inderlår

Har du overflødigt fedt på indersiden af lårene, kan sommermånederne være lig med røde knopper og slidmærker, som gør det nødvendigt med shorts under kjolen. Ved en fedtsugning af inderlår kan man fjerne noget af fedtet og dermed mindske problemet. Din silhouet bliver pænere og det bliver mere behageligt at gå i nederdel og kjoler når fedtbulerne på indersiden af lårene fjernes.

Priser på fedtsugning af inderlår

Hvis du kun skal have fedtsuget dine inderlår, skal du regne med en pris på kr. 14.000 og opefter. Nogle klinikker har pakkeløsninger, så du fx kan få fedtsuget inderlår samt hofter og ridebukselår for cirka 40.000 kr. i alt.

Hvornår er jeg pæn igen?

I de første mange uger vil du være øm i det fedtsugede område. Huden vil være misfarvet og gå fra blå til grøn til gul. Det kan tage fra en måned til et år før hævelserne og misfarvningen er helt væk. Operationen vil efterlade små ar, men de vil blive mindre synlige med tiden. Det kan være fristende at få fjernet en stor mængde fedt fra inderlårene, når man er i gang. Men jo mere fedt der fjernes, jo mere ujævn kan huden blive bagefter. Så det anbefales at nøjes med at fjerne fedtbulerne. 

Læs også om fedtsugning af yderlår.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.